ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τελικές κινήσεις με προτεραιότητα σε εξτρέμ, “εξάρι”, στόπερ και φορ

Οι τελικές κινήσεις για το μεταγραφικό λίφτινγκ αναμένονται και η προτεραιότητα είναι ξεκάθαρη για εξτρέμ, “εξάρι”, στόπερ και φορ.

Αυτή τη στιγμή ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα έχει ρίξει το βάρος του σε αυτές τις τέσσερις θέσεις που υπάρχουν και τα μεγαλύτερα κενά, θέλοντας να κάνει, τουλάχιστον από μια προσθήκη.

Σε ότι αφορά τον εξτρέμ, μετά την αρχική πώληση τον Γενάρη του Μαντσίνι, την αποχώρηση των Ιτούρμπε και Καμάτσο και την πιθανή παραχώρηση του Πάλμα, το κενό είναι μεγάλο. Δεν αποκλείεται να χρειαστούν ακόμη και τρεις προσθήκες στα πλάγια της επίθεσης. Στην παρούσα φάση ο Κροάτης προσπαθεί να κλείσει τουλάχιστον μια προχωρημένη περίπτωση αν και στη συγκεκριμένη θέση φαίνεται να έχει αρκετές επιλογές.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλο ρεπορτάζ, σημαντικό κενό υπάρχει και στη θέση του αμυντικού χαφ, μετά την αποχώρηση του Ετέμπο και την πρόθεση να λυθεί η συνεργασία με τον Ντουκουρέ και με τον Νταμπό. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων “σκανάρει” δυο παίκτες.

Ο Άρης αναζητεί στόπερ, τη στιγμή που εκτός απροόπτου αποχωρεί ο Ενκουλού, ενώ δεν έχει κλείσει το ενδεχόμενο πώλησης του Φαμπιάνο…

Τέλος σε ότι αφορά το ζήτημα του φορ στο κάδρο υπάρχει πάντα ο Ματέι Βίντρα, όπως συνέβη και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, περίπτωση που ενισχύεται από την τσέχικη παροικία που έχει δημιουργηθεί, ο Φαν Φέερτ υπό προϋποθέσεις και φυσικά κι άλλες περιπτώσεις. Βέβαια, εδώ στο ίδιο… κάδρο υπάρχει η περίπτωση του Αντρέ Γκρέι, η οποία είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη.

To Top