ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τελικές σκέψεις για το ντέρμπι της Τούμπας

Ο Άρης μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία, ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Άκης Μάντζιος καλείται να λάβει τις τελικές αποφάσεις για το πλάνο, που θα έχει η ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής.

Τα πράγματα είναι λίγο-πολύ συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ωστόσο, υπάρχουν ερωτηματικά, τα οποία θα κληθεί να απαντήσει ο προπονητής των κιτρινόμαυρων. Στο ρόστερ της ομάδας προστέθηκαν τέσσερις καινούργιοι παίκτες (Βέλεθ, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ και Βερστράτε),  με τον Ισπανό αμυντικό να δείχνει πιο έτοιμος απ’ όλους και τον Ρώσο να ακολουθεί, αν και έχασε ένα δεκαήμερο προπονήσεων μέχρι να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του στον Άρη. 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Κράσνονταρ χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας και ο Μάντζιος θα αποφασίσει αν θα τον επιλέξει να ξεκινήσει στο ντέρμπι ή θα πάει σε άλλη λύση, χρησιμοποιώντας είτε τον Σαμόρα, είτε τον Μενέντες για την αριστερή πλευρά της επίθεσης.      

Στην άμυνα και στην κορυφή της επίθεσης δεν αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές, όμως ξεκάθαρη εικόνα θα δώσουν οι προπονήσεις μέχρι και το Σάββατο, που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία. 

To Top