ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι “τελικοί” συνεχίζονται! Έτοιμος για το πρώτο “διπλό” της σεζόν κόντρα στον Ιωνικό (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Οι “τελικοί” για τον Άρη συνεχίζονται σήμερα (19:00) μακριά από το Αλεξάνδρειο. Στο “Σοφία Μπεφόν” το Φάληρο οι κίτρινοι φιλοξενούνται από τον Ιωνικό και θέλουν τη νίκη για να δώσουν αξία στις δύο προηγούμενες νίκες που έκαναν επί Ηρακλή και Λάρισας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ο Άρης καλείται να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα, για να έχει σημαντικές ελπίδες για την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο Ιωνικός είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με αυτή στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, έχουν αποχωρήσει όλοι οι καλοί παίκτες του (Χαραλαμπόπουλος, Μαυροκεφαλίδης, Μπαρτ, Λόρενς), δεν έχει κερδίσει ακόμα παιχνίδι στον β’ γύρο του πρωταθλήματος, όμως έχει “στοχεύσει” τον σημερινό αγώνα για την 8η νίκη του.

Οι κίτρινοι σαφώς και είναι ομάδα με περισσότερη ποιότητα και εμπειρία, σαφώς και βρίσκονται σε καλύτερο αγωνιστικό “φεγγάρι”, αλλά αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη και σε ένα γήπεδο μακριά από το Αλεξάνδρειο.

Με τις πέντε νίκες έως τώρα στο πρωτάθλημα, δεν υπάρχει άλλος δρόμος για το υπόλοιπο της σεζόν από το να ψάξει ο Άρης νίκες και μακριά από τη Θεσσαλονίκη και σήμερα είναι γεγονός πως έχει μπροστά του την πιο μεγάλη ευκαιρία. Και πάλι στο χέρι του είναι…

To Top