ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι “τελικοί” του Άρη συνεχίζονται σήμερα κόντρα στη Λάρισα (PRESSARIS LIVE, 15:45)

Οι “τελικοί” για τον Άρη συνεχίζονται σήμερα (15:45) στο Παλέ, με αντίπαλο τη Λάρισα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι κίτρινοι θέλουν μόνο νίκη για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για παραμονή στη κατηγορία και ενδεχομένως να αναζητήσουν και τη διαφορά από την ήττα (-14π.) στον α’ γύρο.

Πρωτίστως αυτό που ενδιαφέρει τον Άρη είναι να πετύχει την πέμπτη νίκη του στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει περιθώριο για απώλεια, ειδικά εντός έδρας, ειδικά με ομάδες αυτού του βεληνεκούς.

Οι κίτρινοι έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος από τον πολύ άσχημο πρώτο γύρο τους στο πρωτάθλημα και πλέον κάθε παιχνίδι είναι “τελικός”, εντός ή εκτός έδρας.

Ο Σάββας Καμπερίδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και αν ζητάει κάτι από αυτούς, αυτό είναι η ένταση και η αυταπάρνηση που έβγαλαν όλοι τους στο κομμάτι της άμυνας στον προηγούμενο αγώνα, κόντρα στον Ηρακλή.

Όλα αρχίζουν και τελειώνουν από την άμυνα και εκεί θα πρέπει να εστιάσει ο Άρης και στον σημερινό αγώνα κόντρα στη Λάρισα, για να φτάσει στην πέμπτη νίκη του.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου έχει βελτιωθεί αισθητά επί των ημερών του, μετρώντας τρία σπουδαία “διπλά” σε Ρόδο με τον Κολοσσό, σε Αθήνα με το Λαύριο και σε Πάτρα με τον Προμηθέα, γι’ αυτό και έχει φτάσει τις έξι νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης είχε ηττηθεί με 14 πόντους στον α’ γύρο, ενδεχομένως να θέλει και την διαφορά, αλλά αυτό που πρωτίστως πρέπει να κατακτήσει είναι η νίκη σήμερα στο κατάμεστο Παλέ.

To Top