ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Τούρκοι για το μεταγραφικό φλερτ Άρη-Βολκάν Σεν

Στο μεταγραφικό ενδιαφέρον του Άρη για τον Βολκάν Σεν αναφέρονται τα μέσα ενημέρωσης στην Τουρκία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Συγκεκριμένα τα μέσα της Τουρκίας σημειώνουν ότι: «Ο Άρης είναι η ομάδα που βρίσκεται στον δρόμο του Βολκάν Σεν, καθώς οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις. Μετά την περίοδο αδράνειας που πέρασε ο παίκτης , φαίνεται ότι η ποδοσφαιρική ζωή του μπορεί να συνεχιστεί στη γειτονική χώρα, καθώς ο 31χρονος μεσοεπιθετικός και ο Άρης συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις.

Η ομάδα της Ελλάδας που κατέχει την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή. Ο Βολκάν Σεν έπαιξε σε ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε, Τραμπζονσπόρ και Μπούρσασπορ, ενώ έχει αγωνιστεί 26 φορές με τη φανέλα της Εθνικής».

Άλλο δημοσίευμα στην Τουρκία παρουσιάζει την είδηση με τίτλο «Βόμβα με τον Βολκάν Σεν! Η νέα του ομάδα..», ενώ τονίζουν ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή δήλωσε ότι έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τον Άρη, ενώ χαρακτηρίζουν σαν πρόταση – βόμβα, αυτή που κατατέθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» για τον 31χρονο διεθνή παίκτη.

Αξίζει να επισημάνουμε πάντως, ότι στην περίπτωση του Βολκάν Σεν το κασέ του είναι εξαιρετικά υψηλό για τα δεδομένα του Άρη, ενώ πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε επίσημο αγώνα τον Απρίλιο του 2018.

To Top