Οι Τούρκοι γράφουν για συμφωνία Εφές – Άρη για Βεζένκοφ!

Δημοσίευμα από τουρκικό σάιτ που ασχολείται με το μπάσκετ έδωσε “τελειωμένη” την μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοφ στην Εφές Αναντολού του Βαγγέλη Αγγέλου, μαζί με αυτή του Βασίλιε Μίσιτς από την Σερβία, για την προσεχή χρονιά!

Οι Τούρκοι αναφέρουν πως οι συζητήσεις της διοίκησης της Εφές με τον Άρη, αλλά και τη Μέγκα Βιζούρα, ομάδα της Σερβίας, η οποία ανήκει στον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ατζέντη του Ντούσαν Ίβκοβιτς, είναι πολυ κοντά στο να ολοκληρωθούν (στον λογαριασμό του σάιτ στο twitter αναφέρεται ως δεδομένη η συμφωνία). Ο Βεζένκοφ είναι γνωστός στην Εφές αφού έχει προταθεί από τον Βαγγέλη Αγγέλου, ενώ ο Βασίλιε Μίσιτς (γκαρντ, 19 ετών) θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του σερβικού μπάσκετ. Είναι προφανές ότι η Εφές επιχειρεί “παιδομάζωμα”.

Ο Άρης δεν μπορεί να κάνει κάτι, αν η Εφές καταβάλλει την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Βεζένκοφ, περίπου 250-270 χιλιάδες ευρώ και φυσικά έχει την σύμφωνη γνώμη του παίκτη. Μένει να φανεί αν το δημοσίευμα από την Τουρκία έχει βάση ή αν θα διαψευστεί από τις εμπλεκόμενες πλευρές.

 

 

 

To Top