Ο Ντομινίκ Τζέιμς παράτησε το μπάσκετ για να φτιάχνει μπαλόνια!

Ο Ντομινίκ Τζέιμς αποτέλεσε τον τελευταίο καλό ξένο παίκτη που είχε ο Άρης. Προτίμησε να φύγει από τους κίτρινους μεσούσης της περιόδου για την Παρτιζάν, παρότι ήταν πληρωμένος, δεν μπόρεσε να στεριώσει έκτοτε πουθενά και σήμερα έχει παρατήσει το μπάσκετ για να αφοσιωθεί στην εταιρεία του, την κατασκευή μπαλονιών!

Απίστευτο κι όμως πραγματικό! Ο Τζέιμς, σταρ στο πανεπιστήμιο του Μαρκέτ και με καριέρα στην Ευρώπη, ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά στην γαλλική Πουατιέ και έκτοτε έβαλε στην άκρη το μπάσκετ. Δεν έχει πει ότι αποχώρησε από την ενεργό δράση, αλλά δεν παίζει σε καμία ομάδα, γιατί θέλει να αφοσιωθεί με τη σύζυγό του, Άντζελα Φίλιπς στην εταιρεία που έχουν δημιουργήσει και ασχολείται με την κατασκευή μπαλονιών, τα οποία οι ίδιοι κατασκευάζουν στο σπίτι τους!

Έχει προσκολήσει σε έναν πάστορα, μαθαίνει την Βίβλο και δήλωσε στο FoxSports πως “ακόμα νιώθω πλέι μέικερ, νιώθω ότι δημιουργώ ευκαιρία για άλλους ανθρώπους, κάνω καλύτερους τους γύρω μου. Είναι σαν παιχνίδι μπάσκετ αυτό. Έτσι ζω τη ζωή μου και πιστεύω ότι ο Θεός με έβαλε στο μπάσκετ απλά και μόνο για να μάθω πως να κάνω καλύτερους τους ανθρώπους που με περιβάλλουν”.

 

To Top