Οι Τούρκοι (Εφές) θέλουν Βεζένκοφ, αλλά όχι με 250.000 ευρώ!

Σημερινό δημοσίευμα από ελληνικό μπασκετικό σάιτ αναφέρει πως η Εφές Αναντολού βρίσκεται σε επαφές για την απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ και η “είδηση” κρύβεται στο ότι οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν να “ρίξουν” το μπάι άουτ του Άρη που είναι στα 250.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το eurohoops.net (σάιτ που είχε αποκαλύψει την συμφωνία Εφές – Αγγέλου) “είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά στην παρούσα φάση ο «Ντούντα» απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις και ενημερώνεται για όλα όσα συμβαίνουν στην επόμενη ομάδα του.

Συμφωνία με τον Ντάριο Σάριτς δεν υπάρχει, όπως έχει δηλώσει πρόσφατα ο ατζέντης του Μίσκο Ραζνιάτοβιτς και επιβεβαιώνουν πληροφορίες του Εurohoops από την Κωνσταντινούπολη. Από την άλλη πλευρά, όμως, έχουν γίνει επαφές για την απόκτηση του Αλεξάντερ Βεζένκοφ. Το buy out του συμβολαίου του είναι 250.000 ευρώ και στην Εφές θα προσπαθήσουν να το «ρίξουν», καθώς ένας από τους βασικούς τους στόχους το προσεχές καλοκαίρι, είναι να μην υπερπληρώσουν παίκτες, όπως συνέβαινε ως τώρα.

Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν προχώρησαν μεσούσης της περιόδου, στην απόκτηση του Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ, καθώς η αξίωση των 100.000 δολαρίων από πλευράς Πανιωνίου είχε κριθεί υπερβολική. Ο «Ντούντα» έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της Εφές ότι θα γίνουν προσεκτικές κινήσεις, από την στιγμή που ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν”.

 

To Top