ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τραυματισμοί τον φέρνουν σε δύσκολη θέση, όμως όλα είναι στο χέρι του…

Η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου είναι ο μεγάλος στόχος του φετινού Άρη και ο μοναδικός που απέμεινε για την φετινή σεζόν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι “κιτρινόμαυροι” με την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής, είναι εντός στόχου, καθώς “συγκατοικούν” στην 5η θέση με Ξάνθη και Παναθηναϊκό.

Μπορεί τα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα να μην είναι τα αναμενόμενα, ειδικά στα τελευταία ματς του 2018, όμως όσο υπάρχουν απώλειες βαθμολογικές από όλες τις ομάδες του γκρουπ αυτών που διεκδικούν την Ευρώπη, τότε όλα είναι στο χέρι του Άρη.

Οι τραυματισμοί έχουν φέρει την ομάδα σε δύσκολη θέση, καθώς οι μεταγραφικές “ενέσεις” στο ρόστερ μέχρι στιγμής είναι μόλις δύο, έχοντας απομείνει μόλις μία εβδομάδα (και κάτι παραπάνω) για να κλείσει το μεταγραφικό “παράθυρο” του Ιανουαρίου. Και τα μέτωπα ενίσχυσης στον Άρη είναι ακόμα πολλά και… ορθάνοιχτα.

Είναι επιτακτική η ανάγκη απόκτησης ενός στόπερ, ενός μπακ για το δεξί άκρο της άμυνας και ενός εξτρέμ. Κινήσεις που πρέπει μέσα στην εβδομάδα να δρομολογηθούν οριστικά.

Είναι κρίμα να είναι ευνοϊκά για τον Άρη τα αποτελέσματα των άλλων διεκδικητών της Ευρώπης και οι “κιτρινόμαυροι” να μην έχουν την δυνατότητα όχι απλά να πάρουν το πάνω χέρι βαθμολογικά, αλλά και να αποκτήσουν διαφορά ασφαλείας από νωρίς.

Να αγωνίζεται η ομάδα με σύνθεση ανάγκης στα δύο τελευταία ματς και πάλι όμως να εξασφαλίζει τους 4 από τους 6 βαθμούς. Να πηγαίνει προβληματισμένη και με… αλχημείες στην Λιβαδειά την Κυριακή, ενδεχομένως και στην Ξάνθη, χωρίς εναλλακτικές επιλογές για το κέντρο της άμυνας, το δεξί άκρο και την επίθεση.

Όσοι είναι να έρθουν πρέπει να συμφωνήσουν άμεσα τα επόμενα 24ωρα, ώστε να είναι σε θέση, τουλάχιστον να είναι έτοιμοι με την Ξάνθη στις 31 Ιανουαρίου. Διότι τα δύο επόμενα εκτός έδρας ματς, είναι άκρως σημαντικά, για έναν Άρη που θέλει τα “τρίποντα” πριν μπει στην διαδικασία της επίσης δύσκολης σειράς των ντέρμπι.

 

 

 

To Top