ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι τρεις ενεργοί παίκτες με παρουσία σε Άρη και ΑΕΚ

Τρεις παίκτες από τα σημερινά ρόστερ του Άρη και της ΑΕΚ έχουν φορέσει τις φανέλες και των δύο ομάδων.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο λόγος για τον Μίλαν Μιλόσεβιτς που παίζει πλέον στον Άρη και τους Βασίλη Τολιόπουλο και Λίνο Χρυσικόπουλο της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στον Άρη πέρσι ο πρώτος και τις σεζόν 2008-2011 ο δεύτερος.

Αναφέρει σχετικά ο ΕΣΑΚΕ: «Το πέρασμα του Βασίλη Τολιόπουλου από τον Άρη ήταν σύντομο αφού μεταπήδησε στους “κιτρινόμαυρους” της Θεσσαλονίκης από τον Ολυμπιακό στην εξέλιξη της περσινής σεζόν. Έκανε 15 παιχνίδια με τον Άρη και σε αυτά είχε 7,7 πόντους και 1,5 ασίστ. Θα τον αντιμετωπίσει αύριο ως αντίπαλος κάτι που θα κάνει και ο Λίνος Χρυσικόπουλος που πάντως έχει βρεθεί πολλές φορές στο παρελθόν σε αυτή τη θέση.

Σε αυτήν αλλά με διαφορετική φανέλα θα βρεθεί ο Μίλαν Μιλόσεβιτς που επίσης έχει παίξει αρκετές φορές κόντρα στην ΑΕΚ που ήταν και η ομάδα που τον έφερε πρώτη στην Ελλάδα. Ο Βόσνιος πέρασε μία τριετία στην “Ένωση” (2014-17) και στη διάρκεια της μέτρησε 88 παιχνίδια Πρωταθλήματος, αριθμός που του δίνει τη 2η θέση στη λίστα των ξένων παικτών που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας. Παράλληλα είναι ο 3ος ξένος σκόρερ της με 701 πόντους και ο 3ος ξένος ριμπάουντερ της με 514 ριμπάουντ».

To Top