ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι τρεις επιλογές για αντί-Σούντγκρεν στην ΑΙΚ: Ποιος “ετοιμάζεται” και ποιοι μπορούν να βοηθήσουν…

Η αδυναμία της ΑΙΚ να ενισχυθεί μεταγραφικά στο δεξί άκρο της άμυνάς της, φαίνεται πως κρατάει στην Σουηδία τον Ντάνιελ Σούντγκρεν…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Σουηδός μπακ έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο, όμως μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα παραμείνει παίκτης της ΑΙΚ, όπως είχαν συμφωνήσει οι δύο ομάδες προ μηνών. Εκτός κι αν πειστεί η ΑΙΚ να τον αφήσει ελεύθερο πιο γρήγορα ή τουλάχιστον να μην αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, διότι θα χάσει το δικαίωμα να βοηθήσει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ τον Άρη.

Προ ημερών, είχαμε αναφέρει πως ο νο1 βασικός υποψήφιος για αντικαταστάτης του Ντάνιελ Σούντγκρεν στην ΑΙΚ, ηταν ο διεθνής Σουηδός μπακ, Μίκαελ Λούστιγκ, ο οποίος όμως προτίμησε το Βέλγιο και την Γάνδη.

Αυτός που… έρχεται και αποτελεί εκ των έσω λύση για τον προπονητή της ΑΙΚ, είναι ο Ρόμπερτ Λούνσντρομ. Παίκτης που είναι δεξί μπακ, αλλά λόγω σοβαρού τραυματισμού έλειψε τους τελευταίους 14 μήνες. Πλέον έχει ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις ενώ έπαιξε και 45 λεπτά στο φιλικό με την Χάκεν. Στο χθεσινό ματς με την Νόρκεπινγκ πάντως ήταν εκτός αποστολής.

Ο προπονητής του, Ρίκαρντ Νόρλινγκ, είπε χθες: “Πριν τραυματιστεί ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες μας. Πάει όμως ένας χρόνος που έχει να αγωνιστεί και ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Θα μπορούσα να πω πως σε ένα μήνα που φεύγει ο Ντάνιελ (Σούντγκρεν) θα είναι έτοιμος, αλλά δεν θέλω να γίνει με αυτό τον τρόπο και να τον πιέσω.

Έχουμε δύο ακόμα παίκτες που θα βοηθήσουν σε αυτή τη θέση. Τους Ντάνιελ Γκράνλι και τον Χεράντι Ρασίντι. Και οι δύο έχουν στοιχεία για την θέση αυτή αν και δεν είναι η φυσική τους θέση”.

 

 

To Top