ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι τρεις επιλογές του Ένινγκ για το δεξί άκρο της άμυνας

Η απουσία του τιμωρημένου Λίντσεϊ Ροζ από το αυριανό παιχνίδι στο Αγρίνιο, φέρνει στο μυαλό του Μίχαελ Ένινγκ τρεις επιλογές για το δεξί άκρο της άμυνας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Στα τελευταία ματς ο Γάλλος είχε… καπαρώσει τη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο η απουσία του από το αυριανό ματς λόγω καρτών, υποχρεώνει τον προπονητή του Άρη να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις παίκτες για τον αντικαταστάτη του.

Η προφανής επιλογή είναι αυτή του Ντάνιελ Σούντγκρεν, αν και έχει να αγωνιστεί περισσότερο από ένα μήνα και συγκεκριμένα από το εκτός έδρας ματς του Άρη στην Κρήτη με τον ΟΦΗ στις 14 Δεκεμβρίου, όπου ήταν βασικός. Έκτοτε, ο Σουηδός μπακ ήταν στον πάγκο σε τρία από τα οκτώ ματς του Άρη και στα υπόλοιπα έμεινε εκτός αποστολής. Επιπλέον, δεν έχει αναρρώσει πλήρως, χάνοντας κάποιες προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, όμως όπως δήλωσε ο Μίχαελ Ένινγκ «δε μας ανησυχεί η κατάσταση στο δεξί μπακ».

Η δεύτερη λύση ακούει στο όνομα του Ούγκο Σόουζα. Ο Πορτογάλος έχει παίξει ελάχιστα φέτος, μετρώντας μόλις τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με τη μεγαλύτερη αυτή στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν μια βδομάδα, όπου αγωνίστηκε 26’ κόντρα στον Ολυμπιακό, περνώντας στη θέση του Βέλεθ.

Τρίτη επιλογή είναι αυτή του Λούκας Σάσα, θέση στην οποία τον χρησιμοποίησε ο Γερμανός τεχνικός στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Λαμία (αμφότερα έληξαν 1-1). Ωστόσο η παρουσία του Βραζιλιάνου στο χώρο του κέντρου είναι καταλυτική για τον Άρη και φαντάζει δύσκολο να τον μετατοπίσει ο Ένινγκ ξανά στο δεξί άκρο της άμυνας.

Τέλος, υπάρχει και η λύση του Πέτρου Μπακούτση, ο οποίος έπαιξε σε αυτή τη θέση για 5’ στη ρεβάνς Κυπέλλου με την Ξάνθη αντικαθιστώντας τον Ροζ, όμως οι πιθανότητες για τον 18χρονο είναι λίγες.

To Top