ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι τρεις λόγοι που παρέμεινε ο Καμπερίδης και η αναγκαιότητα να διορθωθούν προβλήματα λειτουργίας του τμήματος

Η ιστορία γράφεται με τα γεγονότα και όχι με τα “αν”, γι’ αυτό και ο Σάββας Καμπερίδης παραμένει στη θέση του προπονητή στον Άρη.

Αντικειμενικά, ακόμα και σε όποιον δεν αρέσει αυτό το ρόστερ και έχει ο καθένας τις δικές του ενστάσεις για τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώθηκε, το ρεκόρ 3-3 του Άρη, υπό αυτές τις συνθήκες, είναι κάτι που πιστώνεται στον Καμπερίδη και τους παίκτες, διότι πέτυχαν νίκες επί σημαντικών αντιπάλων εντός έδρας, πήραν ένα “διπλό” που τόσο έλειπε και στις ήττες ολοφάνερα απέδειξαν ότι αδικούν τους εαυτούς τους.

Το θέμα είναι η διοίκηση να καταφέρει να διατηρήσει μια συνέπεια στις πληρωμές ώστε να διατηρηθεί και η ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα. Οι παίκτες έχουν εισπράξει δύο μήνες, σε μια φυσιολογική ροή των πραγμάτων, μετά τις χθεσινές πληρωμές.

Η συνέχεια είναι δύσκολη, το ξέρουν όλοι αυτό και θα πρέπει να αναζητηθούν πόροι για να καταφέρει η διοίκηση να αντέξει ως το τέλος μιας πολύ ιδιαίτερης σεζόν.

Ο Καμπερίδης έμεινε, γιατί η ομάδα κέρδισε μέσα στη Λάρισα, γιατί έγιναν πληρωμές και γιατί διαπίστωσε στην πράξη ότι οι παίκτες τον θέλουν και έπαιξαν και γι’ αυτόν προχθές στο κλειστό της Νεάπολης.

Είναι όμως αναγκαίο να διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα ως προς την οργάνωση της ομάδας και αυτά όλα αναλύθηκαν χθες στη συνάντηση που είχε ο Καμπερίδης με τον Λευτέρη Αρβανίτη.

To Top