ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τρεις παγίδες που πρέπει να αποφύγει ο Άρης

Ξεκίνημα στο 2018 την Κυριακή, ανήμερα του Άι Γιάννη, για τον ποδοσφαιρικό Άρη, μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης και φράσεις κλισέ, όπως “θέλει να μπει με το δεξί” περιγράφουν εύστοχα το “θέλω” των κιτρινόμαυρων.

Ο Άρης μπαίνει στην νέα χρονιά με ένα και μοναδικό στόχο, να “καλύψει” στο τέλος της περιόδου την “λαϊκή επιταγή” για απόδραση από την αυτοεξορία των τεσσάρων χρόνων, να την “εξαργυρώσει” και να επιστρέψει πιο δυνατός στην κορυφή. Γνωστά και ξεκάθαρα όλα αυτά…

Με την Καλαμαριά, οι κιτρινόμαυροι καλούνται να αποφύγουν τρεις παγίδες για να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν φέτος με επιτυχία:

Α. Την χαλαρότητα από τις ημέρες των διακοπών και την αίσθηση της πρώτης θέσης με το αήττητο σερί των επτά νικών και των δυο ισοπαλιών. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να “δώσει” δικαίωμα ο Άρης. Ομάδα, παίκτες, αλλά και κόσμος εφόσον είναι σε εγρήγορση θα έχουν το ξεκάθαρο προβάδισμα να πάρουν την νίκη, αφήνοντας πίσω μια ακόμη ομάδα που θεωρητικά είναι στο “πρώτο” γκρουπ, μαζί με Παναχαϊκή, ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, Τρίκαλα.

Β. Την παρουσία στον αντίπαλο πάγκο και τα όσα κάνει ο προπονητής που “κατάφερε” να τερματίσει δεύτερο τον Άρη στην Γ’ εθνική, ίσως στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του. Είναι γνωστός για όσα δημιουργεί στους αγώνες από… υπερβάλλοντα ζήλο και ό,τι άλλο μπορεί να έχει στο μυαλό του, αλλά σε καμία περίπτωση ομάδα και κόσμος δεν πρέπει να παρασυρθούν. Άλλωστε, όπως φάνηκε και στην περίπτωση της δίωξης για την Δράμα, ο Άρης είναι “μόνος” και πολλοί θα ήθελαν να τον δουν να σκοντάφτει. Οπότε προσοχή και εγρήγορση. Κανένα δικαίωμα, καμία αφορμή.

Γ. Η μεταγραφολογία πρέπει να μείνει στην άκρη αυτό το 48ωρο. Ακούγονται ονόματα, γίνονται συζητήσεις, ζυμώσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση, ο πρώτος στόχος είναι μια νίκη… έξι πόντων όπως είναι αυτή με την Καλαμαριά και από Δευτέρα, μπορεί να ανοίξει και πάλι η κουβέντα για μεταγραφές, ενίσχυση του ρόστερ κ.ο.κ. Την Κυριακή θα παίξουν συγκεκριμένοι παίκτες, από την ομάδα που υπάρχει. Κανένα “όνομα” που ίσως ή θα έρθει.

To Top