ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τρεις πιθανές επιλογές για το δεξί άκρο της άμυνας του Άρη…

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Μίχαελ Ένινγκ να έχει να διαχειριστεί το πρόβλημα που προέκυψε χθες με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Σουηδός μπακ των “κιτρινόμαυρων” τέθηκε νοκ άουτ, καθώς τον ταλαιπωρεί γαστρεντερίτιδα και έτσι αναζητείται ο παίκτης που θα τον αντικαταστήσει στην άμυνα.

Μοναδικός παίκτης του οποίου η συγκεκριμένη είναι η φυσική του θέση, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που προέρχεται από τραυματισμό και δείχνει να είναι εκτός πλάνων του Ένινγκ, όπως ακριβώς συνέβη από την αρχή της σεζόν φέτος, τόσο με Παντελίδη όσο και με Τερζή.

Ο Μίχαελ Ένινγκ βρίσκεται ανάμεσα σε δύο ποδοσφαιριστές, έχοντας και μία τρίτη επιλογή. Είναι ανάμεσα σε Σάσα και Σόουζα με τον Ροζ να ακολουθεί…

Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε παίξει στη θέση αυτή κόντρα στον Πανιώνιο και αν επιλεχθεί από την αρχή να παίξει δεξί μπακ, τότε στη μεσαία γραμμή θα παίξει ο Αμπού Μπα. Αλλιώς, μπορεί να παίξει και ο Ούγκο Σόουζα, που σε ένα ακόμα ντέρμπι, στο περσινό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είχε παίξει σε αυτή τη θέση, έχοντας αρκετά καλή παρουσία.

Από εκεί και πέρα η περίπτωση του Ροζ φαίνεται να μην συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, παρότι αγωνίστηκε σε αυτή τη θέση στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Παρ΄όλα αυτά έχει τις πιθανότητές του, με τον Μίχαελ Ένινγκ να παίρνει σήμερα σε μεγάλο βαθμό τις οριστικές του αποφάσεις…

To Top