ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι τρεις “στραβές” στην περιφέρεια και η… επιστροφή στον Κεν Μπράουν

Οι τρεις βασικοί στόχοι του Άρη σε μεταγραφικό επίπεδο για την περιφέρεια έχουν χαθεί και ο Σάββας Καμπερίδης προφανώς εξετάζει πλέον τις εναλλακτικές λύσεις που έχει.

Ο Γουίλ Χάτσερ απάντησε αρνητικά, ο Τζέρι Σμιθ προτίμησε τη Λάρισα και ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν αποδέχθηκε την οικονομική πρόταση του Άρη.

Οι κίτρινοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση, δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν συμφωνίες με παίκτες, αν και πρώτα θα έπρεπε να ξεκαθαρίσει το θέμα με τη FIBA (και εφόσον προκύψει άρση των ban…) και μετά να προχωρήσουν στον σχεδιασμό, διότι έτσι ενδεχομένως να “εγκλωβίζονται” σε επιλογές εντός Ελλάδας.

Είναι πιθανό να γίνει και πάλι μια συζήτηση με τον Τολιόπουλο, ο οποίος πάντως έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, από την οποία έχει λαμβάνειν χρήματα και συν τοις άλλοις δεν τον αφήνει “ελεύθερο” η ομάδα του, οπότε είναι μια περίπλοκη κατάσταση.

Επιλογή για τον Άρη θα μπορούσε να είναι και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Κεν Μπράουν, ο οποίος παραμένει ελεύθερος στην αγορά και σε μια συζήτηση που είχε στις αρχές του καλοκαιριού, είχε εκφράσει την επιθυμία του για παραμονή στους κίτρινους.

To Top