Οι τρεις συν ένας λόγοι που έφεραν το «όχι» του Αναστόπουλου

Ο Νίκος Αναστόπουλος απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Άρη το βράδυ της Δευτέρας, κλείνοντας το κεφάλαιο της επιστροφής του, πριν καν αυτό ανοίξει. Επικοινωνιακά και σε επίπεδο εντυπώσεων ήταν ένα πλήγμα αυτό για τους κίτρινους, μια και ο 54χρονος προπονητής ήρθε στη Θεσσαλονίκη, μίλησε με τους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά τελικά γύρισε την πλάτη στον σύλλογο που δούλεψε πριν από επτά χρόνια.

Οι πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι τρεις ήταν οι λόγοι που έφεραν το «όχι» του Αναστόπουλου. Δηλαδή:

1. Η διαφορά στις οικονομικές απολαβές του σε σχέση με την πρόταση του Άρη.

2. Ο 54χρονος δεν υποδέχθηκε με… θέρμη το γεγονός ότι θα καλούταν να δουλέψει σχεδόν αποκλειστικά με νεαρούς ποδοσφαιριστές, θεωρώντας πως κάτι τέτοιο δεν θα του επέτρεπε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

3. Έθετε ως προϋπόθεση να υπάρχει… οικονομική ηρεμία στα αποδυτήρια, οι παίκτες να είναι τακτοποιημένοι οικονομικά για να δουλεύουν απρόσκοπτα στο γήπεδο. Ένα κομβικό σημείο για να μπορούν προπονητής και παίκτες να αφοσιωθούν στην αποστολή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν φάνηκε να παίρνει τις ανάλογες εγγυήσεις, λόγω της δύσκολης κατάστασης που βιώνει ο σύλλογος.

Από κει και πέρα, ο Αναστόπουλος μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης της Κρήτης προέβαλλε την επιθυμία του να παραμείνει στον ΟΦΗ. Στην Κρήτη μιλούν για έντιμη στάση υπέρ του ΟΦΗ από τον Έλληνα προπονητή. «Τους απάντησα στον Άρη ότι είναι γνωστή η τοποθέτηση μου και παραμένω σταθερός σε ότι έχω πει. Ότι δηλαδή θα περιμένω τις εξελίξεις στην Γενική Συνέλευση του ΟΦΗ και έπειτα θα πάρω την οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον μου», όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο athleticradio.gr.

To Top