ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι τρεις… σωματοφύλακες και ο έφορος μιλάνε για το πόλο του Άρη!

Οι τρεις σωματοφύλακες της ομάδας πόλο του Άρη των περασμένων χρόνων και ο έφορος των ακαδημιών – υποδομών μίλησαν στη σελίδα του τμήματος για την φετινή προσπάθειά της ανδρικής ομάδας

Αναλυτικά:

ΖΩΗΣ ΣΙΩΗΣ (αρχηγός της ομάδας):

Εύχομαι καλή χρονια σε όλες τις ομάδες. Όσον αφορά την ομάδα μου που υπηρετώ για αρκετά χρονια, τα τελευταία χρονια έχουν γίνεις αξιέπαινες προσπαθειες για να Φτάσει η ομάδα στο επιπεδο που τοσο λόγω ονοματος όσο και ιστορίας πρέπει να βρίσκεται.

Θελω να τονίσω οτι το πνεύμα που διακατέχει τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους συμπαίκτες μου, μιας και φέτος υπήρξαν πολλές και αξιόλογες μεταγραφικες κινησεις απο τη διοίκηση, ειναι η ομαδικότητα και η σκληρή δουλειά με απώτερο σκοπό την έπιτευξη του στόχου, που δεν ειναι άλλος απο την είσοδο στην τελική φάση της Β’ Εθνικής και στη συνέχεια την άνοδο στην Α2. Θελω τέλος να επισημάνω την καλή δουλειά που γινεται απο τους προπονητές (ΠΑΥΛΙΔΗ Αργυρή περςσι) και ΓΟΥΝΑΡΗ Μανώλη φέτος που σε συνδυαςσμο με τη διοίκηση έχουν θέσει ψηλά τον πήχη για τον ΑΡΗ μας.

Εκ μέρους των αθλητών σας υποσχόμαστε οτι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο της ομάδας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ(παίκτης)

Στον Άρη, το μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας και 4 φορές πρωταθλητή Ελλάδος στην υδατοσφαίριση , έχουμε μάθει να δίνουμε τις μάχες μας και τους αγώνες μας με πάθος αλλά και ευγενή άμιλλα. Όταν κληθήκαμε κάποιοι παλιοί αθλητές να γυρίσουμε στις πισίνες για να επανέλθει το τμήμα στη δέουσα θέση, ανταποκριθήκαμε αφήνοντας δουλειές, οικογένειες, προσωπικό χρόνο και σπουδές σε δεύτερο χρόνο. Και θέλω έναν προς έναν, συναθλητές, προπονητές κι έφορο να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό.

Ματώσαμε και πληγωθήκαμε την πρώτη χρονιά αλλά επανήλθαμε με νέο σκληρό αγώνα τη δεύτερη, όπως πρόσταζε ο Θεός του Πολέμου τον οποίο υπηρετούμε. Αδυνατώ να περιγράψω το μέγεθος της υπερηφάνειας που αισθάνθηκα φορώντας το κιτρινόμαυρο σκουφάκι. Έτι δε περισσότερο να εκφράσω τη χαρά μου για τα 70 και πλέον παιδιά που γυμνάζονται στην ακαδημία μας για να γίνουν καλοί αθλητές, καλοί άνθρωποι και κατ’ευχήν οι αυριανοί πρωταθλητές με τα χρώματα του Άρη Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ (παίκτης)

Με αφορμή την νέας σεζόν θα ήθελα να καλωσορίσω τους καινούργιους παίκτες μας!Ειναι ιδιαίτερη στιγμή Γι αυτούς κ για τη αθλητική τους σταδιοδρομία να αποτελούν κομμάτι αυτού του Τεράστιου συλλόγου!Και τους καλώ να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους,για να παμε τον ΑΡΗ μας εκεί που πρεπει να ειναι!Σε αυτή τη προσπάθεια θα ειμαι κοντα όπου με χρειαστούν!Κ ειμαι σίγουρος οτι ο στόχος θα επιτευχθεί!Να ευχηθώ καλη δύναμη στο προπονητή μας Μανώλη Γουναρη για τη τεράστια προσπάθεια που κάνει κ το διοικητικό team Πασχαλη Καράγιαννη κ Παναγιώτη Τσολακουδη για τις τεράστιες βοήθειες που δίνουν μεσα κ έξω από την πισίνα.Ολοι μαζι να φτάσουμε το ΑΡΗ ΜΑΣ εκεί που ειναι η θέση του;ΨΗΛΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΡΔΟΥΝΑΣ (Εφορος ακαδημιών – υποδομών, παλαίμαχος παίκτης της ομαδας)

XAPAKTHPIΣTIKO THΣ NEAΣ ΠPOΣΠAΘEIAΣ, EINAI H ΣYMΠNOIA KAI OI KOINEΣ ΠEΠOIΘHΣEIΣ OΛΩN OΣΩN AΠAPTIZOYN TO ΣYΛΛOΓO.
ΠPOKEITAI ΓIA TON IΣTOPIKOTEPO ΣYΛΛOΓO THΣ ΠOΛHΣ KAI ENAN AΠO TOYΣ IΣTOPIKOTEPOYΣ THΣ XΩPAΣ.
ΠPOBΛHMAΤΑ ΠANTA ΘA YΠAPXOYN AΛΛA ME ΣYΛΛOΓIKH ΠPOΣΠAΘEIA ΞEΠEPNIOYNTAI.
EKTOΣ AΠO THN ANΔPIKH OMAΔA ΠOY MOIPAIA EKEI EΣTIAZETAI TO ENΔIAΦEPON, ΘEΛΩ NA ΣTAΘΩ ΣTO TMHMA TΩN AKAΔHMIΩN, TO OΠOIO ΓIA ΠPΩTH ΦOPA AΠO KATABOΛHΣ TOY ΣYΛΛOΓOY APIΘMEI ΠEPIΣΣOTEPA AΠO OΓΔONTA ΠAIΔIA.
ΣTHN EΞAIPETIKH ΔOYΛEIA ΠOY KANOYN OI ΠPOΠONHTEΣ Π. TΣOΛAKOYΔHΣ, K. MONOPI YΠO THN EΠIBΛEΨH TOY APXIΠPOΠONHTH M. ΓOYNAPH KAI THN AMEPIΣTH ΣYMΠAPAΣTAΣH TOY EΦOPOY Π. KAPAΓIANNH.
TOΛMΩ NA ΠΩ ΠΩΣ H ΠIΣINA TOY KΛ. BIKEΛIΔHΣ EINAI ΠΛEON MIKPH.

To Top