ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι… τρελές πωλήσεις του Ιντέγε, τα σημερινά του «θέλω» και τα μπόνους-κίνητρα του Άρη

Με τις εμφανίσεις του ο Μπράουν Ιντέγε είχε υποχρεώσει προηγούμενες ομάδες να δώσουν μεγάλα ποσά για να τον αποκτήσουν, γεγονός που αποδεικνύει την ποδοσφαιρική του αξία.

 Τον Ιούλιο του 2011 η Διναμό Κιέβου ξόδεψε περίπου 9.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Νιγηριανό φορ από την Σοσό και κατάφερε μετά από τρία χρόνια να τον πουλήσει κοντά στα 12,5 εκατομμύρια στην Γουέστ Μπρομ, ποσό ρεκόρ τότε για τον σύλλογο.

Εν συνεχεία και πιο συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2015 ο Ιντέγε μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό έναντι 5,5 εκατ., με την ελληνική ομάδα να τον πουλάει με τη σειρά της στην κινεζική Τιανζίν τον Φεβρουάριο του 2017 για 12 εκατομμύρια ευρώ!

Εκεί, ο Ιντέγε υπέγραψε συμβόλαιο αξίας 3,5 εκατ., όμως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα του ασιατικού πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στη Μάλαγα, με την… χρηματιστηριακή του αξία να μειώνεται κατά πολύ.

Πρόθεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι να επιστρέψει στις πετυχημένες εμφανίσεις του και φυσικά είναι διατεθειμένος να ρίξει κατά πολύ την αμοιβή του.

Το ποσό που έπαιρνε στην Κίνα δε θα έχει καμία σχέση με αυτά που θα παίρνει στη νέα ομάδα που θέλει να επιλέξει για να συνεχίσει την καριέρα του, από την στιγμή άλλωστε που παραμένει εκτός δράσης για περίπου ένα χρόνο.

Ο Άρης είναι προφανές ότι στο τραπέζι προσφέρει ένα πάγιο ποσό, συν μπόνους συμμετοχών, γκολ και διακρίσεων, δίνοντας του επί της ουσίας κίνητρα για να επιστρέψει δυναμικά και για την… υστεροφημία του.

To Top