Οι τυχεροί της κλήρωσης για τα εισιτήρια του Άρης – ΠΑΟΚ!

Τα μέλη που έχουν κάνει “like” στην ομάδα του PRESSARIS στο Facebook με τα ονόματα Giannis Limnios, Ali Strath και Katia Traxana, είναι οι τρεις τυχεροί, που κερδίζουν από ένα εισιτήριο για τον αυριανό αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:30)!

Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μηνύματος στο Facebook και παρακαλούνται να στείλουν έγκαιρα τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) είτε ως απάντηση στο μήνυμα που θα λάβουν, είτε απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], έτσι ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους για να παραλάβουν τα εισιτήρια που κέρδισαν.

Για την περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι από τους παραπάνω δεν απαντήσουν έγκαιρα ώστε να παραλάβουν τα εισιτήριά τους, κληρώθηκαν και τρεις επιλαχόντες, οι οποίοι είναι κατά σειρά οι Xristos Tsa, Panagiwths Sikovikas και Io Kaisio. Οι επιλαχόντες θα ενημερωθούν επίσης, ώστε να δώσουν τα στοιχεία τους και -εφόσον χρειαστεί- να μπορούν να ενημερωθούν για την παραλαβή.

facebook-pressarisΟφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους του Άρη και του PRESSARIS για την εντυπωσιακή συμμετοχή τους στη διαδικασία! Στην κλήρωση για τα τρία εισιτήρια συμμετείχαν όσοι έγιναν μέλη στην ομάδα του PRESSARIS στο Facebook πατώντας το κουμπί “like” / «Μου αρέσει», καθώς βέβαια και όλα τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη της ομάδας στο Facebook.

Μείνετε συντονισμένοι στο PRESSARIS, για να έχετε άμεση και έγκυρη ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Άρη, αλλά και για να επωφεληθείτε από τις πολλές εκπλήξεις που θα ακολουθήσουν στο προσεχές μέλλον!

To Top