Οι τυχεροί της κλήρωσης για τα εισιτήρια του Άρης – Ξάνθη!

Τα μέλη που πραγματοποίησαν εγγραφή στο PRESSARIS με τα ονόματα makedon, thozaris και christina_b, είναι οι τρεις τυχεροί, που κέρδισαν από ένα εισιτήριο για τον αυριανό αγώνα Άρης – Ξάνθη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (16:00)!

Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω email και παρακαλούνται να στείλουν έγκαιρα τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], έτσι ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους για να παραλάβουν τα εισιτήρια που κέρδισαν.

Για την περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι από τους παραπάνω δεν απαντήσουν έγκαιρα ώστε να παραλάβουν τα εισιτήριά τους, κληρώθηκαν και τρεις επιλαχόντες, οι οποίοι είναι κατά σειρά τα μέλη Τάσος Μετοικίδης, thejackal3 και areianaki. Οι επιλαχόντες καλούνται να στείλουν επίσης τα στοιχεία τους στο [email protected], ώστε -εφόσον χρειαστεί- να μπορούν να ενημερωθούν για την παραλαβή.

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων για την κλήρωση του PRESSARIS ήταν μεγαλύτερο από κάθε προσδοκία και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες! Για την συμμετοχή στην κλήρωση χρειαζόταν απλώς η εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, μέσα από μια απλή διαδικασία, χωρίς καμία χρέωση.

Υποσχόμαστε ότι θα ακολουθήσουν πολλές άλλες εκπλήξεις στο προσεχές μέλλον! Μείνετε συντονισμένοι στο PRESSARIS…

To Top