“Οι υπεύθυνοι έχουν ονόματα και πρέπει να πληρώσουν για τα εγκλήματα κατά του Άρη! Τρεις είναι οι λύσεις, ας διάλεξει ποια θέλει ο πρωθυπουργός”!

Μετά τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε βρίσκεται η εκπομπή των οργανωμένων οπαδών του Άρη (Super 3) στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, εκεί όπου παίρνουν θέση για τη δραματική κατάσταση του συλλόγου!

Οι οπαδοί του Άρη δήλωσαν ” αποφασισμένοι για όλα, όλοι οι σύνδεσμοι είναι ενωμένοι, θα κάνουμε πόλεμο στους εγκληματίες, έχουμε πόλεμο και θα τον κερδίσουμε, δεν θα κάνουμε βήμα πίσω, συστρατευτείτε δίπλα μας για να βρει η ομάδα τον δρόμο της”, άσκησαν κριτική στον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ Πάνο Στεφανίδη για την καταστροφική αδράνεια του και εξαπέλυσαν επίθεση στους πρώην παράγοντες που συμμετείχαν στην διάλυση της ομάδας (Σκόρδας, Ματθαίου, Αθανασιάδης, Ζαμπέτας) ζητώντας άμεσα από τους πολιτικούς και την κυβέρνηση να αναλάβει δράση: “Να πληρώσουν επιτέλους οι υπεύθυνοι για τα εγκλήματα του Άρη, έχουν ονόματα, να πληρώσουν αυτοί οι οποίοι έφεραν τον σύλλογο στην καταστροφή, με την ανοχή της πολιτείας που δεν κυνήγησε όσους δεν πλήρωναν του φόρους”!

Σε άλλα σημεία της τοποθέτησης του τόνισαν:

– “Οι σύνδεσμοι είναι κοντά στα πράγματα και παρακολουθούν τους… ψεύτες! Θα κάνουμε οχυρό την πόλη για να σωθεί ο Άρης”.

– “Το δημόσιο ευθύνεται για την καταστροφή του Άρη, αφού ανέχτηκε όλους αυτούς τους παράγοντες που δεν πλήρωναν. Αυτοί πρέπει να πληρώσουν και όχι ο Άρης και ο λαός του”.

– “Όποιος κάνει δικαστήριο για να μπλοκάρει τον Άρη να επιβιώσει θα μας βρει απέναντι του. Θα είμαστε εκεί για να τον σταματήσουμε…”.

– “Η πολιτεία, ο πρωθυπουργός να δώσει λύσεις. Αυτές είναι τρεις, ας διάλεξει:

1. Ή παγώνουν τα χρέη, όπως έκανε για άλλη ομάδα της πόλης.

2. Ή ανεβάζουν τον Άρη μια κατηγορία, όπως έγινε με άλλη ομάδα της πόλης.

3. Ή εάν αποφασίσει ο Άρης να πάει σε ειδική εκκαθάριση, να το κάνει, όπως έγινε με ομάδα της Αθήνας”.

– “Δεν ζητάμε καμία χάρη, ζητάμε αυτοί που χρέωσαν την ομάδα και διαχειρίστηκαν τα χρήματα του κοσμάκη να μπουν φυλακή, να χάσουν τα σπίτια τους, να τιμωρηθούν. Όσοι κατέχετε τα πρωτεία σε αυτή την χώρα να καταλάβετε ότι όταν στον ένα παγώνεις τα χρέη και τον αφήνεις να παίζει Ευρώπη και όλα τα σχετικά και τον άλλο παραδίπλα να τον έχεις σαν αποπαίδι, θα πρέπει να διορθώσετε αυτή την αδικία. Σας βόλευαν οι εσωτερικές έριδες. Θέλουμε έναν άνθρωπο και πετυχημένο, αλλά θα μιλήσει και στον κόσμο με ειλικρίνεια.

Οι πολιτικοί έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη από τη στιγμή που τόσα χρόνια άφηναν τον παραμυθατζή να μην πληρώνει, και να δημιουργεί χρέη. Το γεγονός ότι δεν έλεγχαν την ομάδα τους κάνει συνεργούς στο έγκλημα διάλυσης του Αρη. Κύριε Σαμαρά και κύριε Βενιζέλο, πρέπει να δώσετε λύση άμεσα.

– Αναφέρθηκαν και στον Σκόρδα λέγοντας πως “ακόμα και τώρα παίρνει τηλέφωνα και απειλεί τον κόσμο να μην ασχοληθεί με τον Άρη λες και είναι δικός του! Είναι ντροπή να ασχολούμαστε με αυτόν που “σκότωσε” την ομάδα, τον πρωτεργάτη της καταστροφής του Αρη. Όποιος τον στηρίξει θα αντιμετωπιστεί όπως του αξίζει. Πρέπει να απεμπλακούμε από αυτούς! Δεν πάει άλλο! Ντροπή στον άνθρωπο που έριξε οχετό λάσπης σε όσους βοήθησαν ειλικρινά την ομάδα”.

– Για τα χρέη και την ύπαρξη της ΚΜΑ είπαν: “Ανοίξτε τραπεζικούς λογαριασμούς. Τα χρέη δεν είναι ούτε 30, ούτε 40 εκατομμύρια που σας λένε. Ο Άρης με το που θα πληρωθεί ο νόμος Ορφανού και το άρθρο 44, κοντά στα 700.000 ευρώ, γλιτώνει άλλα 5 εκατ. ευρώ! Ο Άρης διαλύεται για 5 εκατ. ευρώ. Για αυτά τα ποσά διαλύεται. Σαμαρά και Βενιζέλο έχετε την ευθύνη και τις επιλογές που σας είπαμε. Μετράμε μέρες. Να κλείσει η Λέσχη και να πάμε όλοι μέλη στον ΑΣ. Να συσπειρωθούμε όλοι γύρω από τον Ερασιτέχνη”.

Τόνισαν ότι αν ο Στεφανίδης τηρούσε τις υποσχέσεις του, δεν θα υπήρχε τώρα πρόβλημα: “Ήταν μια συνάντηση καμπανάκι, για να αφυπνιστούν όλοι μέσα στο σύλλογο και να κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις τους. Δε μπορεί μετά από 2,5 μήνες να παραδέχεται ότι δε μπορεί. Δηλαδή τώρα τι γίνεται; Αν έλεγε τα πράγματα όπως ήταν, στη συνέλευση της Λέσχης, δε θα είχαμε θέματα. Αναγνωρίζουμε τον πόλεμο που έφαγε, αλλά δεν είπε την αλήθεια όταν έπρεπε. Εμείς θέλουμε έναν άνθρωπο να λέει την αλήθεια. Να λέει δηλαδή στον κόσμο αν η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει”.

Πήραν θέση για τον Κώνστα ότι δεν τον πιστεύουν και πώς ενώ τώρα παρουσιάζει ότι θέλει να πάρει την ομάδα, πριν 3 μήνες δεν είχε 3000 ευρώ και η ομάδα πήγε με το πούλμαν στην Αθήνα και την Τρίπολη.

To Top