ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι υποθέσεις Ζερβίνιο, Νταμπό, αλλά και Μπέου δείχνουν τις… προθέσεις

Τρεις υποθέσεις που μπορεί να μοιάζουν διαφορετικές αλλά έχουν ένα κοινό παρονομαστή. Είναι οι υποθέσεις Ζερβίνιο, Νταμπό, αλλά και Μπέου δείχνουν τις… προθέσεις που υπάρχουν απέναντι στον Άρη και καταγράφουν την ανάγκη να είναι όλοι στην… πρίζα, από τον Καρυπίδη μέχρι τον τελευταίο φίλο της ομάδας.

Ο Ζερβίνιο κλήθηκε σε απολογία αύριο Πέμπτη, μετά την δίωξη του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου, χωρίς να έχει κάνει το… παραμικρό. “Καμία χειρονομία, όλα ψέματα, ανοίξτε τις κάμερες”! Αυτό μετέφερε φανερά εκνευρισμένος ο παίκτης του Άρη στους ανθρώπους της ομάδας. Ο ίδιος εξήγησε δεν έγινε το παραμικρό, ενώ όπως έγινε γνωστό, είναι αποφασισμένος να παραστεί αυτοπροσώπως στον εισαγγελέα  για να καταρριφθεί η… σκευωρία, απαντώντας με επιχειρήματα και ζητώντας να ανοιχθούν οι κάμερες!

Την ίδια ώρα, προκύπτει ακόμη ένα μείζον θέμα. Στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης της Λεωφόρου, έλαβε χώρα ένα τραγικό περιστατικό κατά του Μπράιαν Νταμπό. Συγκεκριμένα, μετά από ένα φάουλ μπροστά στους δύο πάγκους, δημιουργήθηκε μια κόντρα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Όμως, λίγο μετά τις κόντρες των παικτών, ακούστηκαν από την κερκίδα περίεργοι… ήχοι (μαϊμούδων), με αποδέκτη τον Μπράιαν Νταμπό! Γι αυτήν την φραστική ρατσιστική επίθεση, ουδέν…

Το κερασάκι στην… τούρτα, η περίπτωση Αχιλλέα Μπέου. Σε μια μοναδική κωλοτούμπα κι ενώ δεν θα έδινε εισιτήρια στους πέντε “μεγάλους”, στρώνει… πράσινο χαλί στον Παναθηναϊκό, δίνοντας 5.000 εισιτήρια, με τη συνοδεία δακρύβρεχτων αναρτήσεων.

Τρεις υποθέσεις που δείχνουν πολλά…

To Top