ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι φίλαθλοι της Καρταχένα ζητούν παραμονή Ντάτκοβιτς! Τι σκέφτονται στον Άρη (video)

Ο Τόνι Ντάτκοβιτς κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Καρταχένα, πρωταγωνίστησε χθες στην σπουδαία νίκη επί της Αλμερία (3-2) και οι φίλαθλοι της στα social media ζητούν την παραμονή του στην ομάδα.

Ο Κροάτης αμυντικός έχοντας ξεπεράσει έναν τραυματισμό του πριν μερικές βδομάδες, έχει καταγράψει 17 συμμετοχές σε 1.426 λεπτά με την Ισπανική ομάδα, εκεί όπου αγωνίστηκε μέχρι τον σοβαρό τραυματισμό του και ο Κριστιάν Λόπεθ.

Ήδη έχει ανοίξει συζήτηση στην Καρταχένα για την παραμονή του, την στιγμή βέβαια που ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Άρη. Οι σκέψεις των κιτρινόμαυρων είναι ότι παραμένουν ανοιχτοί στην ανανέωση του δανεισμού (επί της ουσίας παραχώρησης του παίκτη) παίρνοντας ίσως κι ένα ποσό ως αποζημίωση, χωρίς προς το παρόν όμως να μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ενέργεια, όσο παραμένει η αβεβαιότητα του ban.

Σε εκείνο που συμφωνούν όλοι στον Άρη πάντως, είναι ότι ο 27χρονος αμυντικός μπορεί να μην είχε ταιριάξει στο παιχνίδι της ομάδας (αγωνίστηκε συνολικά τέσσερις ματς, τρία Superleague, ένα Ευρώπη), αλλά ήταν άψογος επαγγελματίας που δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα.

Σίγουρα όλα θα ξεκαθαρίσουν στα τέλη του Ιουνίου και για την υπόθεση Ντάτκοβιτς.

To Top