Οι φανέλες δεν… παίρνουν τα παιχνίδια! Προβληματισμός για την… εμφάνιση

Τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας που θα φοράει ο Άρης την φετινή σεζόν έγιναν απόψε στο Κλεάνθης Βικελίδης στο παιχνίδι με την Καλλονή. Ανάμεικτα τα συναισθήματα του κόσμου που αντέδρασε ο καθένας ανάλογα με το προσωπικό του γούστο.

Πολλοί στα “πηγαδάκια” έκαναν λόγο για μια κοινότυπη εμφάνιση, την ώρα βέβαια που θα περίμεναν κάτι πιο εκκεντρικό ή φανταχτερό  που θα προκαλούσε περισσότερη εντύπωση.

Βεβαίως, η εν λόγω φανέλα δεν θα είναι η επετειακή όπως λανθασμένα πολλοί πίστευαν, αλλά με αυτήν που θα αγωνίζεται την φετινή σεζόν η ομάδα.

Καλή εντύπωση προκάλεσε αναμφίβολα το σήμα του θεού του πολέμου που ήταν σχεδιασμένο στην δεξιά πλευρά της φανέλας. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι η ενδυμασία δεν αποδείχθηκε γούρικη καθώς συνδυάστηκε με ήττα. Και όπως αποδείχθηκε οι φανέλες δεν… παίρνουν τα παιχνίδια, αλλά η σωστή αγωνιστική παρουσία, το πάθος και η αποτελεσματικότητα.

Ο προβληματισμός δεδομένος για την εμφάνιση του Άρη. Τόσο στο γήπεδο, όσο και γενικότερα ως σύνολο, όπως παρουσιάστηκε στο χορτάρι του Κλεάνθης Βικελίδης!

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top