Η ανάγκη για “φουνταριστό” επιθετικό που… ακούμπησε, αλλά δεν ήρθε

Η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου έπεσε οριστικά χθες, καθώς έληξε και η προθεσμία για τους ελεύθερους παίκτες με τον Άρη να ενισχύεται σημαντικά σε θέσεις που έχριζαν περισσότερων επιλογών και εμπειρίας.

Παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν,κυρίως το τελευταίο διάστημα, ενίσχυση δεν υπήρξε στην κορυφή της επίθεσης, μία θέση για την οποία οι “κίτρινοι” έδειξαν διατεθειμένοι ακόμα και για την υπέρβαση.

Oι περιτώσεις που κατέφτασαν στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν πολλές, ωστόσο καμία δεν καρποφόρησε. Σε άλλες δεν βρέθηκε η “χρυσή τομή” στις καθοριστικές συζητήσεις,ενώ άλλες δεν έπεισαν ότι αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Η ουσία είναι, όμως, ότι ο Άρης είναι αναγκασμένος να πορευτεί μέχρι τον Δεκέμβριο στηριζόμενος στο υπάρχον ρόστερ (Καπνίδης, Ρένια) και σε λύσεις εκ των έσω αν παραστεί ανάγκη.

Το PRESSARIS συγκέντρωσε κάποιες περιπτώσεις “φουνταριστών” που απασχόλησαν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη.

Δημήτρης Σιαλμάς

Ήταν η περίπτωση που έγινε το σίριαλ των τελευταίων ημερών για τον Άρη και αυτή που απασχόλησε πιο έντονα από κάθε άλλη. Ο 28χρονος επιθετικός συμφώνησε στην πρόταση του Γιώργου Γαλανού, ήρθε στη Θεσσαλονίκη έτοιμος να υπογράψει, αλλά οι τελικές διαπραγματεύσεις οδήγησαν σε “ναυάγιο”. Για τον Σιαλμά ο Άρης ήταν αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση τόσο στη διάρκεια της συμφωνίας όσο και στα χρήματα που θα απέβλεπε αυτή.

Ισμαέλ Γκονσάλβες

Τον πρώην επιθετικό της Βέροιας και του ΑΠΟΕΛ είχε βάλει στο στόχαστρο ο Άρης. Ο ποδοσφαιριστής άνηκε και ανήκει στην Ρίο Άβε και αμείβεται με ένα συμβόλαιο που φτάνει τις 160.000 ευρώ! Ο Άρης είχε θέσει «κόκκινη γραμμή» τις 100.000 ευρώ και το ενδιαφέρον για τον 23χρονο κάπου εκεί… έσβησε.

Μάριο Μπούντιμιρ

Το όνομα του 28χρονου επιθετικού είχε ακουστεί για πρώτη φορά την περίοδο των δικαστικών διαμαχών, καθώς φέρεται να είχε συμφωνήσει με τον Λάμπρο Σκόρδα.Το όνομα του επανήλθε λίγο αρκότερα και πάλι στο προσκήνιο, καθώς δεν είχε βρεθεί ο “φουνταριστός” που αναζητούσαν, όμως το ενδιαφέρον παρέμεινε στον αέρα με αποτέλεσμα να μην υπάρξει σοβαρή εξέλιξη στην περίπτωση του.

Νάιτζελ Χάσλεμπαϊνκ

Ο Ολλανδός φορ απασχόλησε ελάχιστα, κυρίως γιατί ανήκε στο δυναμικό της Βέροιας που τον παραχωρούσε μόνο με την μορφή δανεισμού. Ήταν από τα ονόματα που απασχόλησαν τις τελευταίες μέρες, όμως η πολιτική που ακολούθησαν για τις μεταγραφές οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν συμβάδιζε με τα “θέλω” της Βέροιας. Κανείς στον Άρη δεν θα ήθελε να δώσει χρόνο συμεμτοχής και να “φτιάξει” αγωνιστικά έναν παίκτη τον οπίο δεν θα διατηρούσε στο ρόστερ του και την επόμενη χρονιά, εφόσον το επιθυμούσε.

Βασίλης Κωνσταντινίδης

Στην “κιτρινόμαυρη” λίστα βρέθηκε το τελευταίο διάστημα και ο Βασίλης Κωνσταντινίδης. Ο λόγος για τον πρώτο σκόρερ του Πανσερραϊκού πέρσι με 15 τέρματα. Βρέθηκε μάλιστα και στη Φλώρινα για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς των κιτρίνων με τη Θύελλα Φιλώτα.Αν και φαινόταν μία ανάσα από τον Άρη ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν άναψε το “πράσινο φως” για την απόκτηση του.

Λεωνίδας Καμπάνταης

Ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που ζήτησαν να επιστρέψουν στον Άρη και να βοηθήσουν στο φετινό “Γολγοθά”. Στα 32 του, ηλικία που δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα στη συμμετοχή του σε κάθε αγώνα του Άρη στην αποστολή (επιτρέπονται μόνο 2 άνω των 33) θέλησε σχεδόν αφιλοκερδώς να προσφέρει με την εμπειρία του.Η περίπτωση του δεν προχώρησε, καθώς απορρίφθηκε εξ αρχής.

To Top