ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Οι φωνές του ΛεΜπρόν στον Τσάλμερς και η υποστήριξη του Ομπάμα στον παίκτη του Άρη! (videos)

Αμερικανικό Μέσο έκανε αναδρομή σε μια περιέργη και αστεία στιγμή στο NBA με πρωταγωνιστή τον νυν γκαρντ του Άρη, Μάριο Τσάλμερς.

Συγκεκριμένα το NBA Buzz έκανε flashback στο 2014 όταν οι Μαϊάμι Χιτ πήγαν στον Λευκό Οίκο για να τιμηθούν από τον πρόεδρο των ΗΠΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκεί ο Μπαράκ Ομπάμα στάθηκε στο πλευρό του Τσάλμερς με μια χιουμοριστική ατάκα, καθώς ο πόιντ γκαρντ των πρωταθλητών εκείνη τη σεζόν είχε ακούσει… πολλά από τα αστέρια της ομάδας, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος.

«Ας βγάλουμε γρήγορα τη φωτογραφία, πριν κάποιος από τους παίκτες αρχίζει να φωνάζει στον Μάριο. Παιδιά, μερικές φορές μπορεί να γίνει μια λάθος πάσα, δεν είναι λάθος του Μάριο. Εγώ σε υποστηρίζω» είπε ο Ομπάμα δείχνοντας τον Τσάλμερς.

Ο Τσάλμερς είχε ρωτηθεί τι είπε στον ΛεΜπρόν στην περιβόητη φάση που ο τελευταίος τού έβαλε τις φωνές στον πάγκο: «Του είπα ότι είναι ο σταρ της ομάδας, να σταματήσει να φέρεται σαν… κότα και να παίξει!». Λίγο μετά από εκείνο το ξέσπασμα ο ΛεΜπρόν ζήτησε συγνώμη από τον Τσάλμερς.

When President Obama made a hilarious joke at the Heat’s 2014 White House visit about the BIG3’s history of yelling at…

Δημοσιεύτηκε από NBA Buzz στις Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020

To Top