ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι… χαμένοι δύο μήνες του Άρη και του Νετζήπογλου

Από τις 18 Νοεμβρίου, όταν και ενηλικιώθηκε, ο Όμηρος Νετζήπογλου απέκτησε το δικαίωμα υπογραφής του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου με οποιαδήποτε ομάδα.

Ο 18χρονος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο στις προπονήσεις του Άρη, έχει υπογράψει από το καλοκαίρι ιδιωτικό συμφωνητικό που τον δεσμεύει με τους «κιτρινόμαυρους».

Ωστόσο, η οικονομική αδυναμία του Άρη για εξασφαλισμένη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα κρατάει τον ταλαντούχο παίκτη χωρίς επαγγελματικό δελτίο και χωρίς να μπορεί ο Σάββας Καμπερίδης να τον χρησιμοποιήσει, έστω και για λίγα λεπτά, στους αγώνες της ομάδας.

Τα χρήματα που απαιτούνται για να αποκτήσει ξανά ο Άρης ασφαλιστική και φορολογική μπορεί να μην είναι πολλά, ωστόσο η διοίκηση έχει θέσει προτεραιότητα την όσο το δυνατόν πιο ομαλή οικονομική τακτοποίηση του υπάρχοντος ρόστερ.

Υπενθυμίζεται πως ο Νετζήπογλου μετράει από πέρσι -ως έφηβος- τρεις συμμετοχές με την ανδρική ομάδα του Άρη, έχοντας σκοράρει μάλιστα και το πρώτο του καλάθι στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

To Top