ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι χαμηλές πτήσεις επιθετικά και η επιστροφή του Γκάλινατ

Ο Άρης είχε την πιο αρνητική επίδοσή του επίδοση στην Πάτρα και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την απαράδεκτη εικόνα της ομάδας. Οι 51 πόντοι, που σημείωσαν οι κιτρινόμαυροι αποτελούν την χειρότερη φετινή επίδοση της ομάδας, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κατά σύμπτωση ή όχι, η προηγούμενη ήταν και πάλι κόντρα στον Προμηθέα, στην ήττα με 71-57 στην αχαϊκή πρωτεύουσα, για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Άρης κόντρα στον Προμηθέα, επικεντρώθηκαν κυρίως στην περιφέρεια, τόσο στο αμυντικό σκέλος, όσο και στο επιθετικό.

Ενδεικτικό είναι ότι κανείς περιφερειακός των κιτρινόμαυρων δεν σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Άρη να ξεπερνάει μετά βίας τους 50 πόντους.

Μέσα σε αυτό το κάδρο αναμένεται η επιστροφή του Ρομπέρτο Γκάλινατ, ο οποίος κρίθηκε ότι δεν ήταν έτοιμος για το παιχνίδι της Πάτρας, αν και επέστρεψε στις προπονήσεις από την περασμένη βδομάδα.

Ο Άρης αναμένεται πολύ σύντομα να κάνει την τελευταία αλλαγή του, με τον Έρικ Ριντ να είναι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να μην συνεχίσει, προκειμένου να επιστρέψει ο Γκάλινατ που τόσο πολύ έλειψε.

To Top