ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι… χαμηλές πτήσεις που προβλημάτισαν τον Ερέρα

Ο Πάκο Ερέρα στάθηκε σε αυτό και στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, καθώς είναι γεγονός πως περίμενε περισσότερα σε αυτό το ντέρμπι από τα λεγόμενα και ως… βαριά χαρτιά του φετινού Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά η κριτική για τους παίκτες που έπρεπε να τραβήξουν χθες το κουπί, αλλά δεν το έκαναν στο βαθμό των πραγματικών τους δυνατοτήτων.

Μιτζέν Μπάσα: Ένα ακόμα κακό παιχνίδι από τον Αλβανό διεθνή, τον οποίο ο Πάκο Ερέρα επέλεξε για την αρχική ενδεκάδα, ενώ του έδωσε και το περιβραχιόνιο, από τη στιγμή που γνώριζε ιταλικά. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει, σωστά έγινε αλλαγή.

Μπρούνο Γκάμα: Ο Πορτογάλος πάλεψε όσο μπορούσε, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Έμεινε κι αυτός από δυνάμεις στο δεύτερο 45λεπτο και δεν μπόρεσε να βοηθήσει, παρότι είχε τις ευκαιρίες του.

Ματέο Γκαρσία: Πέτυχε το γκολ του Άρη, όμως δεν έπιασε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης που θα περίμενε κανείς. Στο τέλος κι αυτός, φάνηκε εξαντλημένος για να δώσει το κάτι παραπάνω.

Νικολά Ντιγκινί: Ο Πάκο Ερέρα τον εμπιστεύτηκε στην αρχική ενδεκάδα, όμως ο Γάλλος δεν μπόρεσε να τον δικαιώσει. Είχε σημαντική ευκαιρία να πετύχει γκολ, αλλά στάθηκε άτυχος και επιπόλαιος σε αρκετές του προσπάθειες.

Xαμζά Γιουνές: Ο μοιραίος του Άρη, με το χαμένο πέναλτι. Ο Τυνήσιος ήταν σε πολύ κακή μέρα, δεν μπόρεσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

To Top