ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι χαμηλές πτήσεις του Νταρίντα

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα σε ένα ακόμη παιχνίδι φέτος παρέμεινε σε χαμηλές πτήσεις… Ποδοσφαιριστής “βαρόμετρο”, MVP την περασμένη σεζόν, δικαιολογημένα θεωρήθηκε ότι θα είναι ένας από τους πιο κομβικούς μοχλούς της ομάδας.

Όμως κατά γενική ομολογία φέτος είναι λίγες οι καλές στιγμές του, δεν έχει δώσει αυτά που μπορεί και θέλει η ομάδα και όχι άδικα προβληματίζει με την απόδοσή του.

Ο Άκης Μάντζιος σχολίασε από την πλευρά του για την εικόνα του Τσέχου μέσου, τονίζοντας ότι: “Μπορεί να είναι σε κακή περίοδο. Είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει στην ομάδα. Υπάρχουν στιγμές που μας βοηθάει πολύ στο παιχνίδι. Είναι ένας παίκτης που απαγορεύεται να λείπει από την ομάδα, με δεδομένες τις απουσίες και τα προβλήματα που έχουμε”.

Ο Άρης θέλει τον καλό Νταρίντα με την εμπειρία και την ποιότητα του και η “επιστροφή” του είναι το ζητούμενο για την ομάδα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λογικά θα δώσει τη δυνατότητα στον Τσέχο να “καθαρίσει” το μυαλό του και να γίνει ξανά ο παίκτης που ήταν πέρυσι, βοηθώντας την ομάδα για την “επιστροφή” της…

To Top