Οι χλιδάτες διακοπές του Μέσι (photos)

Ο Μέσι, σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, μετά το στραπάτσο στο Κόπα Αμέρικα με την Αργεντινή, πήρε την σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούτσο και τα τρία του παιδιά, Τιάγκο, Ματέο και Τσίρο και πήγαν στα νησιά Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, που βρίσκονται στην εξωτική Καραϊβική.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός και η οικογένειά του, βρίσκονται σε ένα ιδιωτικό νησί, το οποίο ονομάζεται «Jumby Bay» και μπορείς να το προσεγγίσεις μόνο με καραβάκι. Δεν υπάρχουν αυτοκίνητα, δεν υπάρχει θόρυβος, δεν υπάρχει άγχος. Μόνο ησυχία, γαλήνη και χαρά.

Ένα μέρος για λίγους και… εκλεκτούς σαν τον Λιονέλ Μέσι, καθώς στο συγκεκριμένο resort υπάρχουν μόνο βίλες, που κοστίζουν 5.000 λίρες τη βραδιά! Σουίτες με θέα τη θάλασσα, σε ένα μαγικό περιβάλλον, με το ηλιοβασίλεμα να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Σπα, πισίνες, σάουνα, εξωτικές παραλίες και διάφορες άλλες ανέσεις μόνο για εκλεκτούς πελάτες σαν τον Μέσι. Αρχοντικές διακοπές, για τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα. Κυμπάρικες διακοπές για τον Αργεντινό, ο οποίος πάντως δεν σταματάει να παίζει με την στρογγυλή θεά, ούτε στην παραλία. Ο φακός έπιασε τον αστέρα των Καταλανών να «μαγεύει», παίζοντας μπάλα με τα τρία του παιδιά.

Δείτε τις φωτογραφίες από τις διακοπές του Μέσι:

Και το στιγμιότυπο με τον Λιονέλ Μέσι να παίζει ποδόσφαιρο με τους γιους του:

To Top