ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι ψήφοι εστάλησαν από την ΕΠΟ, εν αναμονή της απάντησης της FIFA

Αλαλούμ επικρατεί από χθες (11/1) σχετικά με τη μη καταγραφή των ψήφων του Μίχαελ Σκίμπε και Βασίλη Τοροσίδη για την απονομή της “Χρυσής Μπάλας”. Στην ΕΠΟ ψάχνουν να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί και είναι εν αναμονή της απάντησης από την πλευρά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Αυτό που τονίζουν στην Ομοσπονδία είναι πως έχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν πως όλα έγιναν όπως πρέπει. Η φόρμα με τις απαντήσεις εστάλη και μάλιστα υπήρξε απάντηση από την πλευρά της FIFA που ευχαριστούσε την ΕΠΟ για το γεγονός ότι συμμετείχαν οι εκπρόσωποι της Εθνικής μας στην ψηφοφορία.

Βέβαια, οι ψήφοι τους δεν φάνηκαν πουθενά επισήμως και μένει να φανεί αν υπήρξε κάποια επιπρόσθετη παράλειψη από την Ομοσπονδία ή το λάθος ανήκει στην FIFA. Μάλιστα, στην ΕΠΟ θυμίζουν παλαιότερη ψηφοφορία που συμμετείχε ο Φερνάντο Σάντος, όπου άλλα ονόματα είχε δώσει και άλλα παρουσιάστηκαν.

Μάλιστα, μόλις έρθει και η απάντηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, αναμένεται επίσημη τοποθέτηση της ΕΠΟ, όπου θα παρουσιάζει τα αποδεικτικά της στοιχεία και θα αναφέρει το τι ακριβώς συνέβη στην διαδικασία και υπήρξε αυτό το λάθος, το οποίο έχει δημιουργήσει αναστάτωση από χθες το βράδυ (11/1).

Υπενθυμίζεται πως θέση για το θέμα πήρε μέσω του Sport24.gr και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: “Μου κάνει εντύπωση αυτό που μου λέτε. Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Δεν υπάρχει λόγος να μην έχει ψηφίσει ο προπονητής ή ο αρχηγός μας. Τώρα που μου το λέτε, θα το διερευνήσω εγώ προσωπικά, για να μάθω τι έχει συμβεί”.

Πηγή: sport24.gr

To Top