ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι όροι του Άρη σε Χαλίλοβιτς για να αποφύγει επανάληψη “τύπου” Μήτρογλου-Ντουάρτε

Ο Άρης σταμάτησε την μεταγραφή του Άλεν Χαλίλοβιτς πριν μπει στο τελικό στάδιο, θέλοντας να διασφαλίσει τα συμφέροντα του και φυσικά για να αποφύγει λάθη του παρελθόντος τα οποία τα… πληρώνει ακόμη.

Οι περιπτώσεις Μήτρογλου, Ντουάρτε, αλλά και Χαΐροβιτς έκαναν ξεκάθαρα πιο επιφυλακτικούς και αυστηρούς τους ανθρώπους του Άρη σε ότι αφορά την περίπτωση του Χαλίλοβιτς. Οι κιτρινόμαυροι έθεσαν συγκεκριμένους όρους, ούτως ώστε εάν δεν μπορούσε να καλύψει το χαμένο έδαφος που είχε ο Κροάτης και κατέγραψαν με ξεκάθαρο τρόπο τα εργομετρικά του, να μην επιβαρυνθεί με ένα παχυλό συμβόλαιο.

Στην πράξη, ο 27χρονος μέσος ζήτησε ένα μεγάλο ποσό, σχεδόν τα διπλάσια χρήματα από όσα είχαν συμφωνηθεί προφορικά και μάλιστα χωρίς τις ρήτρες συμμετοχής του στους αγώνες. Παίξει, δεν παίξει δηλαδή να έχει ένα συγκεκριμένο υψηλό εγγυημένο ποσό.

Και φυσικά ο Άρης δεν θα μπορούσε να δεχθεί να υπογράψει, προκειμένου να έχει απλά έναν ποδοσφαιριστή που θα χρειαζόταν βάσει των εργομετρικών μεγάλο διάστημα να επανέλθει (χωρίς να μπορεί κανείς να το εγγυηθεί αυτό) και απλά να τον… πληρώνει.

Ήδη, οι κιτρινόμαυροι έχουν πληρώσει υπέρογκα ποσά για τις περιπτώσεις Μήτρογλου, Ντουάρτε, ενώ νωπή είναι και η περίπτωση του Χαΐροβιτς. Με βάση αυτό το σκεπτικό, ναυάγησε η απόκτηση του Χαλίλοβιτς από τον Άρη.

To Top