ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι 11 “μαχητές” του ντέρμπι! Oι σκέψεις του Παντελίδη…

Ο Σάββας Παντελίδης μετά από αρκετές δοκιμές καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό στους έντεκα που θα χρησιμοποιηθούν στο σημερινό ντέρμπι από την αρχή! Όποιος κι αν αγωνιστεί, όμως, θα πρέπει να έχει το πάθος του “μαχητή” στο βλέμμα του…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Χουλιάν Κουέστα θα υπερασπιστεί σε ένα ακόμα ματς την εστία του Άρη. Το προβάδισμα για να καλύψει το κενό του Μανώλη Τζανακάκη έχει ο Λίντσεϊ Ροζ, αν και δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη με κάποιον εκ των Γιώργου Βαλεριάνου ή Μιχάι Κόρχουτ που δοκιμάστηκαν και ως δεξί μπακ!

Εφόσον ο Γάλλος παίξει στα δεξιά, τότε κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Γιώργος Δεληζήσης και Φραν Βέλεθ. Αριστερά, προβάδισμα έχει ο Μιχάι Κόρχουτ έναντι του Γιώργου Βαλεριάνου, ανάλογα βέβαια με το τι θα γίνει με το δεξί άκρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή, Μανώλης Σιώπης και Χαβιέ Ματίγια συνεχίζουν με… φόρα μετά το ντέρμπι της Τούμπας, ενώ δοκιμάστηκε και σύστημα με τρία χαφ, με τον Μιτζέν Μπάσα δηλαδή να τους πλαισιώνει. Ανάλογα βέβαια και με το πως θα παρουσιαστεί η ΑΕΚ.

Ο Ματέο Γκαρσία δείχνει πάθος και θέληση να παίξει βασικός στο ένα άκρο της επίθεσης, με τον Ντάνιελ Λάρσον βέβαιο για το άλλο. Ο Νικολά Ντιγκινί θα είναι ενδεκαδάτος και μένει να φανεί αν θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης, με τον Νίκο Μαρτίνες πίσω του ή θα προτιμηθεί ο Χαμζά Γιουνές με τον Γάλλο σε ρόλο “δεκαριού”.

 

To Top