ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι 20 συμμετοχές του Κουέστα, τα… clean sheets και το σερί που “τρέχει”!

Πρόκειται για μία από τις σταθερές του φετινού Άρη, ένας από τους βασικούς πυλώνες της φετινής προσπάθειας. Ο λόγος για τον Χουλιάν Κουέστα, που συνεχίζει να είναι πρώτος σε χρόνο συμμετοχής, ενώ θέλει να “χτίσει” ένα νέο σερί, ως προς την διατήρηση του μηδέν στην άμυνά του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Ισπανός ήταν εξαιρετικός στην Τρίπολη και βοήθησε την ομάδα του στα μέγιστα, προκειμένου να μην… αγχωθεί από τον αντίπαλο, για να παραμείνει το 0-3 μέχρι το τέλος. Ήταν ο 20ο παιχνίδι που αγωνίστηκε φέτος στην Σούπερ Λιγκ, ο Ίβηρας γκολκίπερ! Δεν έχει χάσει κανένα ματς, παρότι είχε αποβληθεί κόντρα στον Παναιτωλικό. Ειχε εκτίσει την τιμωρία του στο Κύπελλο.

Θα είχε το απόλυτο σε λεπτά συμμετοχής, αν δεν έβλεπε την κόκκινη κάρτα στο ματς με τους Αγρινιώτες στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Συνολικά έχει καταγράψει 1.830 λεπτά! Έχει δεχθεί η φετινή ομάδα 19 γκολ, εκ των οποίων τα 17 όσο ήταν ο ίδιος στο τέρμα, καθώς μόλις αποβλήθηκε στο ματς με τον Λεβαδειακό, η άμυνα του Άρη δέχθηκε δύο γκολ.

Ο φετινός Άρης έχει διατηρήσει το μηδέν στην άμυνά του σε εννέα από τις 20 αναμετρήσεις με τον ίδιο να έχει μερίδιο σε αυτό. Αυτή τη στιγμή μάλιστα “τρέχει” ένα μικρό σερί τριών αγώνων χωρίς να δεχθεί γκολ. Αισίως στο 2019, ο Άρης δέχθηκε μόλις ένα (από τον Λεβαδειακό) σε έξι ματς! Δεν μπόρεσαν να σκοράρουν εις βάρος του, Λαμία, Λάρισα, Ξάνθη, ΠΑΣ και Αστέρας Τρίπολης.

Ανάλογο σερί είχε ο Άρης και στην έναρξη του πρωταθλήματος, το οποίο σταμάτησε στα Γιάννινα και την ήττα με 1-0. Πλέον οι “κιτρινόμαυροι” αλλά και ο Χουλιάν Κουέστα έχουν την δυνατότητα να το αυξήσουν την Κυριακή κόντρα στον Πανιώνιο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Χουλιάν Κουέστα σε 20 ματς έχει καταφέρει και έχει τα εξής στατιστικά: 51 αποκρούσεις, 52 κλεψίματα και 42 επεμβάσεις, σύμφωνα με το επίσημο σάιτ της Σούπερ Λιγκ.

 

 

To Top