Οι 30 ημέρες του Φίνου στον πάγκο του Άρη!

Έχει περάσει ακριβώς ένας μήνας (26/11) από την στιγμή που ανέλαβαν τα ηνία της ανδρικής ομάδας του Άρη ο Σπύρος Φίνος και ο συνεργάτης του, Αντώνης Παπαδόπουλος, και το PRESSARIS σας παρουσιάζει το έργο του τεχνικού τιμ των «κίτρινων» αυτές τις 30 ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φίνος μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα και πλέον η ομάδα φιγουράρει στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν στα χαμηλά.

30/11: Εντυπωσιακός ο Άρης στο ντεμπούτο του Σπύρου Φίνου στον πάγκο της ομάδας, καθώς επικράτησε πολύ εύκολα της Παναχαϊκής με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή, οι «κίτρινοι» μετρούσαν μόλις μία νίκη (επί της Νίκης Αιγινίου) σε επτά ματς.

7/12: Με εμφανή τα σημάδια της αλλαγής στην ψυχολογία τους, οι Θεσσαλονικείς περνούν νικηφόρα και από το Βραχάτι, νικώντας τον Παμβοχαϊκό με 3-1 σετ και αρχίζουν ν΄ ανεβαίνουν.

14/12: Ο Άρης καταφέρνει να «τριτώσει» το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων του, πετυχαίνοντας μία επική νίκη με ανατροπή απέναντι στην ΑΕΚ με 3-2. Οι «κίτρινοι», αν και βρέθηκαν πίσω με 2-1 σετ, εντούτοις, δεν εγκατέλειψαν τη μάχη σε κανένα σημείο του αγώνα, παίρνοντας αυτοί τους δύο βαθμούς.

20/12: Το τελευταίο ματς της χρονιάς κόντρα στον Παναθηναϊκό είχε την ίδια (ευτυχή) κατάληξη με τα τρία προηγούμενα…. Οι παίκτες του Φίνου πέρασαν νικηφόρα και από το κλειστό της Κυψέλης και ανανέωσαν το… ραντεβού τους για τη νέα χρονιά, δίνοντας υπόσχεση για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

To Top