ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι 3+1 επιλογές για τον πάγκο του Άρη, ενώ χάνεται πολύτιμος χρόνος

Ο χρόνος κυλάει, πολύτιμος χρόνος σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου και ενώ παραμένει το ερωτηματικό στο εάν ο Άρης θα αγωνίζεται στη Football League ή θα καλύψει αυτός τελικά την κενή θέση στη Σούπερ λίγκα, από τη μη αδειοδότηση του Ηρακλή.

Αυτήν τη στιγμή οι βασικές επιλογές ήταν και είναι 3+1 και αφορούν στα γνωστά λίγο-πολύ ονόματα προπονητών: Ντόστανιτς, Βοσνιάδης, Αντωνίου σε πρώτη φάση, αλλά και ο Νεντίδης.

Αυτοί είναι οι προπονητές το όνομα των οποίων έπεσε στο τραπέζι. Η περίπτωση Παντελίδη ήταν στα υπόψιν, χωρίς ποτέ να απασχολήσει ουσιαστικά τους ανθρώπους του Άρη, ειδικά από τη στιγμή που και ο ίδιος ο τεχνικός έκανε κάποιες δηλώσεις που δεν ταιριάζουν με τον στοιχειώδη σεβασμό που πρέπει να δείχνει απέναντι σε έναν σύλλογο όπως ο κιτρινόμαυρος.

Ράτκο Ντόστανιτς, Αλέκος Βοσνιάδης και Σωτήρης Αντωνίου είναι οι βασικοί στο “κάδρο” των εξελίξεων, όπου βρίσκεται και ο Νίκος Νεντίδης.

Μέσα σε επόμενο 48ωρο λογικά θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις, μετά από ένα μπαράζ συζητήσεων, τη στιγμή που κάθε λεπτό που περνάει είναι πολύτιμο για τον Άρη.

To Top