ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι… 57 λέξεις του Μπούργος που δείχνουν τον μονόδρομο: Aλλαγή νοοτροπίας ακόμη και με… θυσίες!

Για τον Χερμάν Μπούργος πριν καν διαβεί την κεντρική θύρα του Κλεάνθης Βικελίδης και πιάσει δουλειά στον Άρη έχουν γραφτεί ουκ ολίγα. Προς το παρόν βέβαια, βρισκόμαστε στην περίοδο της προσμονής και των θεωριών.

Είναι γεγονός ότι έκανε αίσθηση η τοποθέτηση του με το που έδωσε τα χέρια με τον Θόδωρο Καρυπίδη… “Αυτό που θα κάνουμε τώρα είναι να τα αλλάξουμε όλα, να αλλάξουμε τη νοοτροπία όλων, όχι μόνο των ποδοσφαιριστών. Από τον φροντιστή μας μέχρι τον κ. Καρυπίδη τον πρόεδρο, μέχρι τους οπαδούς μας, πρέπει να αλλάξουμε τη σκέψη μας, τη νοοτροπία μας. Ερχόμαστε για να αλλάξουμε τη νοοτροπία του Άρη και να τον πάμε εκεί που αξίζει”.

Μέσα σε… 57 λέξεις κατέγραψε μια πραγματικότητα που τη βίωσε στο πετσί του όλη η οικογένεια του Άρη, τόσα χρόνια. Φάνηκε απόλυτα διαβασμένος, δείχνοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά που έχει έρθει. Την ίδια ώρα, όπως έχουμε επισημάνει είναι ξεκάθαρο ότι ο Καρυπίδης το “πήρε αλλιώς”… Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι επενδύει για πρώτη φορά στον προπονητή, αλλάζοντας φιλοσοφία, σκεπτικό, προσέγγιση, οικονομικό μπάτζετ για τον πάγκο.

Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει αν ο Χερμάν Μπρούγος θα πετύχει στον Άρη, το σίγουρο είναι ότι η αλλαγή νοοτροπίας είναι απαραίτητη για όλους, αν θέλουν η ομάδα να βρεθεί εκεί που της αξίζει. Καμία φορά όταν ακούς κάτι από κάποιον που είναι εκτός της “οικογένειας”, σου φαίνεται πιο ευχάριστο, το θέμα είναι να υπάρξει η βοήθεια όλων μέσα στον Άρη, προκειμένου το εγχείρημα να στεφθεί από επιτυχία… Αρκεί να υπάρξουν θυσίες από όλους…

Αυτές λοιπόν οι 57 λέξεις του Μπούργος αποτελούν μονόδρομο: Η αλλαγή φιλοσοφίας και νοοτροπίας μονόδρομος, ακόμη και με… θυσίες!

 

To Top