ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οκάρο: Σκυτάλη από Βεζένκοφ και ολοταχώς για MVP!

Ο Οκάρο Γουάιτ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα συγκέντρωσε +30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και είναι αυτός που οδηγεί τον Άρη στην διεκδίκηση της 3ης θέσης.

Κόντρα στο Λαύριο συγκέντρωσε 31 βαθμούς αξιολόγησης και χθες στα Τρίκαλα βελτίωσε την επίδοσή του στους 32 βαθμούς! Aυτή τη στιγμή είναι 4ος σκόρερ στην Α1 με 270 πόντους, 1ος ριμπάουντερ με 132 ριμπάουντ, 1ος στα κλεψίματα με 34, 1ος στην αξιολόγηση με 366 βαθμούς, 5ος σε ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα με 64,2% και 4ος σε εύστοχες βολές με 57!

Όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ για τον Αμερικανό φόργουορντ “πρόσθεσε στο ενεργητικό του μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση την οποία «σφράγισε» με το τρίτο του «νταμπλ-νταμπλ» στη φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ αφού είχε 22 πόντους και 10 ριμπάουντ. Με αυτό ανέβηκε στην 3η θέση της σχετικής λίστας εκεί όπου βρίσκονται οι Κρουμπάλι και Μαυροκεφαλίδης.

Ο Αμερικανός φόργουορντ κέρδισε τον άτυπο τίτλο του MVP του Άρη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική και για ένατη φορά στις 18 αγωνιστικές. Σε μία μόνο από αυτές, στην 6η αγωνιστική, τον μοιράστηκε με κάποιον συμπαίκτη του (Μακ Νιλ)”.

 

To Top