ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οκάρο για MVP στο πρωτάθλημα! Έτοιμος να διαδεχθεί τον Βεζένκοφ!

Μία στροφή πριν το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και ο Οκάρο Γουάιτ πιστοποιεί και… στατιστικώς ότι είναι ο MVP όλης της χρονιάς!

Χθες ο Αμερικανός έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτη της 25ης αγωνιστικής. Στην ουσία είναι ο εν δυνάμει διάδοχος του Σάσα Βεζένκοφ ως MVP της κανονικής διάρκειας βάσει της δικής του παρουσίας και των αποτελέσματων του Άρη.

Ο Γουάιτ είναι σήμερα 4ος σκόρερ στην Α1 με 343 πόντους και έχει την ευκαιρία να φτάσει έως και στη δεύτερη θέση, αν ξεπεράσει τους Ρέλεφορντ (Κολοσσός, 350π.) και Μακ Νιλ (349π.).

Επίσης, είναι 2ος ριμπάουντερ στο πρωτάθλημα με 177, πρώτος στα κλεψίματα με 43 (μαζί με τον Νικ Καλάθη) και – το κυριότερο – πρώτος στην αξιολόγηση με 461 βαθμούς!

Αν συνυπολογίσει κανείς ότι σουτάρει με 77,4% από τις βολές (72/93), 62,2% στα δίποντα (74/119) και 39% στα τρίποντα (39%) μπορεί να αντιληφθεί τη συμβολή του στην εκπληκτική πορεία του Άρη που είναι τρίτος με ρεκόρ 19-6 και ετοιμάζεται να ισοφαρίσει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση από καταβολής επαγγελματικού πρωταθλήματος.

To Top