Ολάζουον για Αντετοκούνμπο: «Ακόμα ψάχνει τρόπους να βελτιώνει το παιχνίδι του, αυτό λέει πολλά για εκείνον»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε τις ατομικές του προπονήσεις  με τον Χακίμ Ολάζουον. Βαδίζοντας στα χνάρια του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος επίσης είχε δουλέψει μαζί του, ο Αντετοκούνμπο ήθελε να εξελίξει το παιχνίδι του στο ποστ, μαζί με τον θρύλο των Ρόκετς.

Ο Γιάννης δήλωσε πως …απόλαυσε να είναι μαθητής του, με τον Χακίμ να απαντά με το δικό του μήνυμα για τον Greek Freak.

Τα λόγια του Ολάζουον για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Είναι υπέροχο να βλέπεις έναν τύπο σαν τον Γιάννη. Ακόμα ψάχνει τρόπο να βελτιώσει το παιχνίδι του και το φτάσει σε καλύτερο επίπεδο. Αυτό λέει πολλά για εκείνον, τη σκληρή δουλειά του και την αποφασιστικότητά του να είναι η καλύτερη εκδοχή που μπορεί.

Ήταν μεγάλη μου τιμή να δουλέψω με εκείνον και είχε αρκετή πλάκα και διασκέδαση, επειδή έχουμε κοινές ρίζες. Οι γονείς του είναι από τη Νιγηρία. Συζητήσαμε αρκετά πράγματα για το μπάσκετ και όχι μόνο. Ήταν πολύ ωραίο».

Όπως είναι λογικό, οι δυο τους δούλεψαν αρκετά τις κινήσεις στο ποστ, με τον θρυλικό… skyhook να μαθαίνει στον Γιάννη μερικά από τα μυστικά του. Σε αντιπαραβολή με όσα είπε προ ημερών ο Αρίνας, πως τα 50.000 που χρεώνει για τα… μαθήματά του ο Ολάζουον είναι για να βγάλει τα λεφτά, που δεν πρόλαβε από το ΝΒΑ.

To Top