Ολα στον “αέρα” για τη Super League 2, σταματούν και τις προπονήσεις οι ομάδες, καμία εξέλιξη στα τηλεοπτικά

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον της Super League 2 και πότε θα δοθεί το «πράσινο» φως για να εκκινήσει επιτέλους το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα. Στο ΔΣ της Παρασκευής (6/11) όλες οι ομάδες περίμεναν την πολυπόθητη ΚΥΑ, στην οποία θα περιλαμβάνεται στις εξαιρέσεις του lockdown και η SL2, όπως έχει συμβεί με τη SL1, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Αυτό σημαίνει ότι η αγωνία παρατείνεται και πλέον η Λίγκα ελπίζει ότι θα ακούσει τα ευχάριστα νέα την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 15/11, όπως έχει ανακοινώσει η διοργανώτρια αρχή.

Κατόπιν τούτων όλες οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να διακόψουν και τις προπονήσεις τους, ελέω lockdown και όσο δεν βγαίνει ΚΥΑ, που θα περιλαμβάνει το πρωτάθλημα στις εξαιρέσεις. Ασφαλώς αυτή η κατάσταση έχει εκνευρίσει τα μέλη της Λίγκας, τα οποία ζητούν να αντιμετωπιστεί η SL2 όπως η SL1.Βέβαια στη SL2 οι αστερίσκοι δεν τελειώνουν μόνο στο υγειονομικό πρωτόκολλο και στο lockdown. Υπενθυμίζεται ότι προς το παρόν οχτώ ομάδες του πρωταθλήματος ακόμη δεν έχουν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής, ενώ την ίδια ώρα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Υπό κανονικές συνθήκες στο αποψινό (6/11) ΔΣ θα έπρεπε η Λίγκα να συζητήσει και να αποδεχθεί την πρόταση της ΕΡΤ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη διότι η προσφορά που έχει κατατεθεί από την κρατική τηλεόραση φαίνεται πως δεν ικανοποιεί τις ομάδες, οι οποίες αναμένεται να ασκήσουν περαιτέρω πιέσεις σε κυβερνητικά στελέχη.

Εν ολίγοις στο ΔΣ της Παρασκευής δεν πάρθηκε κάποια σημαντική απόφαση, παρά μόνο να πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη Τρίτη (10/11). Πηγή: soccerplus.gr

To Top