Ολιβέιρα: «Κυνηγήσαμε το παιχνίδι, κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε»

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά το ματς με τον Άρη στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, ο Νέλσον Ολιβέιρα τόνισε πως η ομάδα του ήθελε τη νίκη.

«Το παιχνίδι πήγε όπως ακριβώς μας είχε προειδοποιήσει ο προπονητής μας. Μας είπε ότι η ομάδα του Άρη δεν έχει πολλά να χάσει. Θα μπουν μέσα και θα παίξουν χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους. Αυτοί που είχε πολύ μεγάλη σημασία να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι ήμασταν εμείς. Έπρεπε να μπορέσουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη, για να συνεχίσουμε να είμαστε μέσα στον στόχο μας, ώστε να παραμείνουμε στην δεύτερη θέση» είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ και πρόσθεσε:

«Το πρώτο γκολ που μπήκε δεν μπόρεσα να καταλάβω πως συνέβη γιατί ήμουν στο ζέσταμα. Στην συνέχεια αυτό που κάναμε ήταν να ισοφαρίσουμε και σε μία φάση που ο Άρης έφτασε για πρώτη φορά νομίζω να είναι επικίνδυνος μπόρεσε να σκοράρει το δεύτερο γκολ. Αυτό που κάναμε εμείς ήταν να κυνηγήσουμε το παιχνίδι. Κάναμε ότι καλύτερο και ότι περισσότερο μπορέσαμε. Σκοράραμε και τελικά φεύγουμε με αυτή την γεύση ότι δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι».

To Top