Ολλανδία: Αμφίβολος με την Ελλάδα ο Βέγκχορστ

Η Ολλανδία ηττήθηκε στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» από τη Γαλλία (1-2) χθες το βράδυ, ο στόχος κατάκτησης της πρώτης θέσης στο Β΄ προκριματικό όμιλο του EURO 2024 χάθηκε οριστικά, ενώ εν αμφιβόλω τίθεται πια και η δεύτερη θέση, που δίνει το άλλο εισιτήριο για τα τελικά της Γερμανίας.

Με τη νίκη της στο Δουβλίνο (2-0) η Ελλάδα προσπέρασε τους «Οράνιε» τρεις βαθμούς, με την ομάδα του Κούμαν να έχει πάντως παιχνίδι λιγότερο, ενώ τη Δευτέρα (16/10, 21:45) περιμένει τους Ολλανδούς στη Νέα Φιλαδέλφεια, στον «τελικό» του γκρουπ για τη δεύτερη θέση.

Η ήττα από τους «Μπλε», ωστόσο, δεν ήταν το μοναδικό κακό για το συγκρότημα από τη χώρα της τουλίπας, καθώς είδε στη μακρά λίστα τραυματιών να προστίθεται ακόμα ένα στέλεχος.

Ο Bάουτ Βέγκχορστ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 38ο λεπτό ύστερα από σύγκρουση που είχε με τον Αντουάν Γκριεζμάν και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της OPAP Arena θεωρείται αμφίβολη, μετέδωσε το ολλανδικό ESPN.

Ο Βέγκχορστ δεν συμμετείχε στη σαββατιάτικη προπόνηση της Εθνικής ομάδας αλλά έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Πάντως, σύμφωνα με την ίδια αναφορά θα είναι στην αποστολή αλλά η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, εφόσον είναι σε θέση να παίξει.

Να υπογραμμιστεί ότι για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου ο Ρόναλντ Κούμαν δεν έχει διαθέσιμους τους Μπότμαν (Νιούκαστλ), Ντε Λιχτ (Μπάγερν), Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Ντεπάι (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Χάπκο (Λίβερπουλ).

 

To Top