Ολλανδία – ΗΠΑ: Φαν Μπάστεν και Φαν ντερ Φάαρτ «έκραζαν» τους Οράνιε την ώρα που νικούσαν με 2-0 (video)

Τι κι αν οι Ολλανδοί νικούσαν με 2-0 τις ΗΠΑ από το ημίχρονο και είχαν κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου; Οι φίλοι των “Οράνιε” έχουν συνηθίσει την ομάδα τους να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο κι όταν δεν το βλέπουν έρχονται τα… παράπονα.

Οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές Μάρκο Φαν Μπάστεν και Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ ήταν καλεσμένοι στο πάνελ της δημόσιας τηλεόρασης NOS και στα σχόλια που έκαναν στην ανάπαυλα άσκησαν σκληρή κριτική στην ομάδα του Λουίς Φαν Χαλ σαν να έχανε αυτή με διαφορά δυο γκολ.

«Το 1-0 ήταν ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και η πιο όμορφη επίθεση του τουρνουά μέχρι στιγμής. Είδαμε δύο σπουδαία γκολ. Τα υπόλοιπα είναι για κλάματα. Ως λάτρης του ποδοσφαίρου, αναρωτιέμαι. Τι βλέπω; Μηδέν πρωτοβουλία. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο να είμαι περήφανος; Αν κατακτήσουμε το Μουντιάλ, όλοι θα είναι χαρούμενοι. Αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να αντέξω αυτή την εικόνα για πολύ ακόμα. Όλοι αρχίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο επειδή το βρίσκαμε διασκεδαστικό, σωστά; Δεν πιστεύω ότι αυτοί οι παίκτες διασκεδάζουν», ανέφερε ο Φαν Μπάστεν.

Από την πλευρά του ο Φαν Ντερ Φάαρτ εστίασε την κριτική σε έναν ποδοσφαιριστή και αυτός δεν ήταν άλλος από τον διεθνή χαφ της Μπαρτσελόνα, Φρένκι ντε Γιονγκ: «Νομίζω ότι θα προτιμούσε να βρίσκεται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του τώρα. Θα ήθελε να πάει στον Φαν Χάαλ και να του πει “μπορείς να με βγάλεις, σε παρακαλώ”;», ανέφερε ο άλλοτε μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

To Top