Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της ΚΜΑ – Θετικά μηνύματα, πήραν κουράγιο για τη συνέχεια! (photos)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα  η εκδήλωση της Κοινωνίας Μελών Άρη και προσκεκλημένους όλους τους επιφανείς παράγοντες της Αρειανής οικογένειας στην περιοχή της Κρήνης. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Φορέα ανέλυσαν τις θέσεις τους, ζήτησαν βοήθεια έμπρακτη και η βραδιά έκλεισε με θετικά μηνύματα. Από εδώ και πέρα τον λόγο έχουν οι… πράξεις!

22.20 Υπάρχει ήδη αρκετός κόσμος στο “Mistral”, όπου και γίνεται η εκδήλωση της Κοινωνίας Μελών. Έχει ήδη στηθεί προτζέκτορας και αναγράφονται οι στόχοι του Φορέα, ενώ θα αναλυθούν διεξοδικά στην συνέχεια της βραδιάς όλα τα πλάνα που υπάρχουν και έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή για την επιβίωση του Άρη.

22.32 Από το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών είναι παρών ο πρόεδρος Άγγελος Γρόλλιος και οι Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, Τάσος Δεσύπρης, Άρης Ναούμ, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης. Απόντες προς το παρόν είναι οι Νικήτας Ματθαίου και Λάμπρος Σκόρδας. Είναι παρών από την διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ο Παναγιώτης Στεφανίδης.

22.46 Παρών είναι ο πρόεδρος του ΑΣ Άρη, Νίκος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, ο αντιπρόεδρος του ΑΣ, Κώστας Ευθυμιάδης, αρκετοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές όπως οι Βένος, Ψηφίδης, Μπαλλής, Σπυρίδων.

22.49 Επίσης Αρειανοί επιχειρηματίες όπως οι Ζορπίδης, Μπακούρας, Μπανιώρας, Ρούσσος, Σαμολαδάς, Πυργίδης, ο πρώην πρόεδρος της Κοινωνίς Μελών, Γιάννης Γρανούζης και ο νομικός εκπρόσωπος του ΑΣ, Χρήστος Γρόλλιος.

23.01 Υπάρχουν επίσης εκπρόσωποι από τον Super 3 και τους Ιερολοχίτες.

23.10 Δεν έχει κάνει προς το παρόν την εμφάνισή του ο Λάμπρος Γράντας.

23.14 Πριν από λίγη ώρα έφτασε και ο Αλέκος Κατσιαούνης, μαζί με τον Γιάννη Μιχαλήτσο. Και οι δύο δέχτηκαν τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων για την πορεία των μεταγραφικών θεμάτων. “Κάνουμε ότι μπορούμε, παλεύουμε για το καλύτερο”, είπε ο Κατσιαούνης.

To Top