ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της Basket League 2018-19

Ξεκινάει σε λίγα λεπτά η κλήρωση της Basket League για τη σεζόν 2018-19 από τον ΕΣΑΚΕ. Στο Σούνιο όπου και πραγματοποιείται η εκδήλωση είναι παρόντες για τον Άρη οι Δημήτρης Γουλιέλμος, Βαγγέλης Αγγέλου και Δημήτρης Βεργίνης.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κλήρωσης.

Ο Άρης έχει τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ εντός έδρας στον α’ γύρο και τα παιχνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες εκτός έδρας.

Στο Λαύριο ξεκινάει η προσπάθεια του Άρη στο επόμενο πρωτάθλημα.

Γίνεται αναφορά για τα 61α γενέθλια του Νίκου Γκάλη.

“Στον Άρη υπάρχει ένα βαρύ όνομα όυ δημιουργεί πίεση και πρέπει. Πρέπει να υπάρχει κοντή μνήμη για το παρελθόν. Ευχόμαστε ο κ. Γουλιέλμος να αντέξει, εμείς από τη πλευρά μας στο γήπεδο, υποσχόμαστε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να κερδίσει το στοίχημα με τον κόσμο. Καλή δύναμη και καλή αντοχή σε όλους”, επεσήμανε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Την 2η αγωνιστική Άρης – Παναθηναϊκός, την 4η αγωνιστική Άρης – Ολυμπιακός, την 7η αγωνιστική το ΠΑΟΚ – Άρης στην Πυλαία, την 8η Άρης – ΑΕΚ.

Ξεκινάει η κλήρωση. Το τζάμπολ έχει οριστεί στις 6 Οκτωβρίου.

Έγινε αναφορά στην απώλεια του Βασίλη Βουρτζούμη, αλλά και των αδελφών Παύλου και Κώστα Γιαννακόπουλου.

Τον λόγο παίρνει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος εστίασε και πάλι σε θέματα βίας, αλλά και τα θεσμικά ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. “Περιφρουστήστε την Εθνική ομάδα”, ήταν το σαφές μήνυμα του υπουργού προς Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ επιβεβαίωσε πως οι 11 ομάδες παραμένουν στην ΕΡΤ και την επόμενη χρονιά.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος πήρε τον λόγο και απευθύνει χαιρετισμό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε και μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ 1.

 

To Top