Ολοκληρώθηκε η οικουμενική συνάντηση του Άρη – Συνέντευξη Τύπου αύριο για να αναλυθεί η κατάσταση!

Η οικουμενική συνάντηση των θεσμών του Άρη ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα. Στην αίθουσα Τύπου του “Κλεάνθης Βικελίδης” τα διοικητικά συμβούλια της Κοινωνίας Μελών, της ΠΑΕ, κορυφαία στελέχη του Ερασιτέχνη, εκπρόσωποι συνδέσμων συζήτησαν για τρεις ώρες τους τρόπους για να μπορέσει να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο. Συνέντευξη Τύπου αύριο για να αναλυθεί η κατάσταση στο ευρύ φίλαθλο κοινό του Άρη!

Απουσίασαν από τη συγκέντρωση εκπρόσωποι των βετεράνων, αλλά και επιφανείς επιχειρηματίες της οικογένειας του Άρη, αν και είχαν προσκληθεί.

Σημασία βέβαια έχει οι παρόντες να βρουν μια κοινή γραμμή πλεύσης και να βγουν (επιτέλους) ενωμένοι από αυτή τη συνάντηση, για να προχωρήσουν άμεσα σε εφαρμογή το πλάνο που υπάρχει.

Η κατάσταση είναι σοβαρή, αλλά δεν είναι ανεξέλεγκτη. Μπορεί να ελεγχθεί, αν υπάρξει συσπείρωση, ενότητα και φυσικά χρήματα, τα οποία αναζητούνται από κάθε πιθανή και απίθανη πηγή τη δεδομένη στιγμή.

Σήμερα το μεσημέρι – δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα η ώρα – θα δοθεί συνέντευξη Τύπου παρουσία όλων των θεσμών του συλλόγου, ώστε να αναλυθεί επακριβώς πως έχει η κατάσταση στην πλατιά μάζα του Αρειανού κόσμου.

Τα πράγματα εξελλίσσονται και καταλήγουν πάλι στο ίδιο συμπέρασμα: Αν μείνουν στην άκρη οι προσωπικές αντιπαραθέσεις, διαμάχες και διαφωνίες και σκεφτούν όλοι όσοι εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τον σύλλογο πως τώρα δεν είναι καιρός για “πολιτικές” και “συμφέροντα”, τότε μόνο μπορεί να βρεθεί λύση. Και φυσικά όχι με λόγια και ευχές, αλλά με χρήματα.

 

 

 

To Top