Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη(η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα).

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Αύριο, Σάββατο, θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο (18:00), ενώ για την Κυριακή είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή του φιλικού με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 19:30.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι στο φιλικό παιχνίδι με την ηπειρωτική ομάδα στο Καυτανζόγλειο ορίστηκε γενική είσοδος 10 ευρώ.

Η είσοδος θα γίνεται από τη θύρα των επισήμων (επί της οδού Αγ. Δημητρίου), ενώ η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη μέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του Σταδίου από τις 14:00.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη

Με τη μεσημεριανή προπόνηση, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/04, 17:00), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Σ’ έναν ακόμη εντός έδρας αγώνα, ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Σπανός, θα ανακοινώσει την αποστολή αύριο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την πελοποννησιακή ομάδα..Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων της αναμέτρησης με τον Παναιγιάλειο είναι οι εξής:

  • 5 ευρώ στις Θύρες 1, 3
  • 10 ευρώ στη Θύρα 2
  • 15 ευρώ στις Θύρες 7 (επισήμων), 9
  • 30 ευρώ στα VIP

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεσή τους θα συνεχιστεί αύριο, Κυριακή, μόνο από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 12:00.

To Top